Barion Pixel Ez volt az ára Kim Kardashian diétájának – Coloré

Ez volt az ára Kim Kardashian diétájának

2022. 07. 10.

Kim Kardashian a 2022-es Met Gála óta most először beszélt arról, milyen nagy árat fizetett azért, hogy beleférjen Marilyn Monroe ikonikus ruhájába.

Kim Kardashian napjaink egyik legnépszerűbb és milliók által követett celebritása, aki nem mellesleg igen megosztó is. Ennek oka, hogy olyan megközelíthetetlen és már-már egészségtelen szépségideált állít a világ női elé követendő példaként, amelynek nemcsak megfelelni lehetetlen, de a fiatalok személyiségének és önértékelésének normális fejlődésére is rossz hatással van.

Kim Kardashian
Forrás: Northfoto

Bár Kim Kardashian ezt nem így gondolja, legutóbbi diétája még az ő egészségére is káros hatással volt, amelyről egy nemrég készült interjúban vallott őszintén. A reality-sztár még májusban került a címlapokra, amikor kiderült, hogy háromhetes diétát tartott, és 16 kilót fogyott, hogy beleférjen Marilyn Monroe ikonikus ruhájába, amelyet akkor viselt a néhai szexszimbólum, amikor Kennedy elnököt köszöntötte fel születésnapja alkalmából. Ennek azonban nagy ára volt:

„Egyszer csak pikkelysömör jelent meg a testemen, és ízületi gyulladást kaptam, ezért nem igazán tudtam mozgatni a kezem” – mondta. És bár annak ellenére, hogy leginkább növényi eredetű ételeket eszik, ennek hatására mégis beiktatta a húst az étrendjébe.

Kim Kardashian
Forrás: Northfoto

Kitért a média véleményére is, amely számtalan vitát indított el drasztikus diétájával kapcsolatban:

„Ha éheznék, és nagyon egészségtelenül csinálnám, természetesen azt mondanám, hogy ez nem egy jó üzenet. De volt táplálkozási szakértőm, volt edzőm. De érdekes módon nem látom a kritikát azokkal szemben, akik lefogytak a szerepeik miatt..” – utalt ezzel arra, hogy az ő munkája is hasonló, mégsem ismerik el.

Kim egyébként több léböjtöt tartott, illetve teljesen száműzte a szénhidrátot és a cukrot.

Ez is érdekelhet:

Kim Kardashian ezt tartja a legfontosabb lépésnek a tökéletes smink eléréséhez

Kim Kardashian saját fehérnemű és parfüm márkája után a szépségiparban is szeretné megverné a lábát. Bár már futott a neve alatt sminkmárka, most a szépségápolási termékek felé vette az irányt. A 42 éves reality-sztár a kozmetikusával, Joanna Czech-el készített egy videós interjút, amelyben a tökéletes arcápolásról és a sminkeltávolítás fontosságáról beszélgettek. Ha szeretnél többet tudni Kim Kardashian szépségápolási rutinjáról, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: justjared.com