Barion Pixel Kim Kardashian 2022-es turbó átalakulása megadja a löketet, hogyan is kell ezt csinálni – Coloré

Kim Kardashian 2022-es turbó átalakulása megadja a löketet, hogyan is kell ezt csinálni

2023. 01. 02.

Sok vád érte a nagy átalakulót, Kim Kardashiant, hogy egészségtelen módon érte el az álomalakot, de a valóságshow sztár most részletesen beszámol, mit is tett meg a siker érdekében.

Sokan megfogadják szilveszterkor, hogy az új esztendőben majd másként élnek, egészségesebben táplálkoznak, többet mozognak és leadják a plusz kilókat. Kim Kardashiannak nem kell fogadalmakat tennie, hiszen ő 2022 végére elérte azt az álomalakot és súlyt, amiről mások csak álmodnak. Az első mérföldkő a MET Gála volt, hiszen célul tűzte ki, hogy azon Marilyn Monroe ikonikus ruháját viseli majd, ám ahhoz kapásból 15 kilót le kellett adnia. De itt nem állt meg.

Kim magát alakváltónak nevezte, amikor a Monroe-ruha szóba került és nagyon szerette volna meggyőzni a ruha tulajdonosait, hogy ne féltsék tőle a legendás darabot, és ne csak replikát húzhasson. Végül tényleg belepaszírozták a strasszos estélyibe, de ezt csak a bevonuláson viselhette, azt követően utánzatra kellett váltania, az este hátralévő részére.

Kim Kardashian a 2022-es Met Gálán
Forrás: Northfoto

Kim Kardashian akkor elmesélte, hogy drasztikus étrendet követ, rengeteget edz, és szauna ruhát visel, ami extrán izzasztja és a felesleges víz is távozik így a szervezetéből. Akkor nem kevesen kommenteltek, köztük Lily Reinhart színésznő is, miszerint Kim buta, rossz példát mutat és egészségkárosító dolgokat tesz.

Akkor a 42 éves influenszer úgy vágott vissza, hogy ő sem tesz mást, mint amikor például Christian Bale, Renée Zellweger vagy Matthew McConaughey egy-egy szerep kedvéért változtattak drasztikusan külsejükön. Ezek után még volt olyan pletykalap, amely azzal is meggyanúsította őt, és testvérét, Khloet, hogy endoszkópos gyomorszűkítésen estek át.

Kim Kardashian edzője, Don ‘DB’ Brooks megvédte pártfogoltját, elmondta, hogy talán kemény a diéta, de a fekete bombázó rengeteget edz, a munkát is keményen beleteszi az átalakulásba és, amiket eszik azok nem egészségtelenek, sőt.

Kim Kardashian
Forrás: Northfoto

Az alakváltás tehát bejött Kimnek, és nemcsak súlyt vesztett, de a narancsbőre is szépen eltűnt. A tuti recept összegezve; a szénhidrátmentes diéta, szauna ruha és heti 5x-i kemény edzés. De van még egy csodamódszer, amit bevetett a televíziós személyiség és ezt is megmutatta Instagramján. Ez nem más, mint a Morpheous-lézeres gyomor feszesítés. Az eléggé fájdalmas, de látványos szépészeti beavatkozást nem belülről, hanem kívülről végzik.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto