Barion Pixel Kim Kardashian így szabadult meg 8 kilogrammtól 3 hét alatt – Coloré

Kim Kardashian így szabadult meg 8 kilogrammtól 3 hét alatt

2022. 11. 03.

A reality-sztár és üzletasszony, Kim Kardashian elárulta a titkot, hogyan készült fel arra, hogy Marilyn Monroe ruháját viselje.

A The Kardashians új epizódjában Kim Kardashian bepillantást enged abba az őrült fogyókúrába, amit a 2022-es MET Gála miatt kellett követnie, pontosabban azért, hogy beleférjen Marilyn Monroe ikonikus ruhájába. Kim Kardashian ugyanis hallani sem akart arról, hogy egy replikát vegyen fel, és arról sem, hogy esetleg át kelljen szabni az eredeti estélyit. Ha Monroe alakjára jó volt, akkor az övére is az kell, hogy legyen – határozta el. Emiatt viszont meg kellett szabadulnia 16 font súlytól, ami majdnem 8 kilogramm. Erre volt 21 napja.

Kim Kardashian
Forrás: Northfoto

Hónapok teltek el azóta, hogy a MET Gálán végül felvette a “Hello, Mr President”-ruhát, és bizony végül nagyon ügyeskedni kellett az öltöztetőknek, hogy beleférjen, sőt állítólag nem is úszta meg a ruha károsodás nélkül. Pedig Kim mindent megtett, és el is árulja most, hogy mi volt ez a minden.

Őrült diétába, napi több órás edzésbe kezdett és mindezt tette ún. szauna öltönyben, ami arra szolgál, hogy az alany még többet izzadjon és feszesebb legyen a bőre. Minden nap a futópadon gyötörte magát, és teljesen elhagyta a szénhidrátokat. Azonban így sem lehetett biztos a sikerben, mert, ahogy a felvételekből kiderül, négy nappal a gála előttig fel sem engedték neki próbálni a ruhát a Ripley’s-ben, nehogy sérülést okozzon rajta.

Kim Kardashian
Forrás: Northfoto

Sajnos az előtte-utána fotókon mégis úgy tűnik, hogy egy-két beágyazott kristály levált a ruháról, és állítólag a cipzár is sérült, de ezt mind Kim Kardashian, mind a Ripley’s vezetője cáfolta. Azt fontos tudni, hogy Kim végül csak a vörös szőnyeges vonuláson viselte az eredeti Marilyn Monroe darabot, az est hátralévő részében egy replika volt rajta.

Kim Kardashian egyébként a gála után is folytatta életmódváltását. A sztár a cukor és a szénhidrát mellett a glutént is száműzte a konyhájából. Az edzőtermet pedig hetente hat alkalommal látogatja, ahol kardió, erősítő és koordinációs gyakorlatokat végeznek személyi edzőjével.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto