Barion Pixel Kim Kardashian elárulta, mi igaz az arcplasztikázási pletykákból – Coloré

Kim Kardashian elárulta, mi igaz az arcplasztikázási pletykákból

2022. 07. 26.

Kim Kardashian az Allure magazin 2022. augusztusi borítójának címlapján szerepel és természetesen mélyinterjút is adott a lapnak.

Kim Kardashian az Allure magazin augusztusi címlapján anyaszült meztelenül látható, miközben szőke haja egy végtelen hosszú fonatba fut át, amely eltakarja pőreségét. Az igényes címlaphoz egy interjú is készült, amiben többek között Kim arról is mesél, milyen szépészeti beavatkozásokat csináltak az arcával.

Kim Kardashian
Forrás: Northfoto

Sok pletyka kelt már szárnyra arról, hogy feltöltet, feszesít, esetleg vágták is már, a 41 éves sztár azonban állítja: “Csak egy kis botox, semmi feltöltés nincs benne. És soha, de tényleg sohasem töltettem fel sem az ajkaimat sem az orca részt.”

Meglepő, de a leghíresebb Kardashian lány olyannyira természetesnek vallja magát, hogy a magazinos nyilatkozata alapján még műszempillája sincs, a természetnek és a prémium sminktermékeknek köszönheti gyönyörű, igéző tekintetét.

Kim Kardashian
Forrás: Northfoto

Az életmódjáról összességében is lerántotta a leplet. “Odafigyelek mindenre, törődöm magammal, épp annyira, mint a nők 90 százaléka. Anyaként, karrier mellett egy csomó mindenre nincs elég időm, de törekszem az egészséges táplálkozásra, a mozgásra. Nem csodaszerekkel fogyok, nem éheztetem magam, hanem van dietetikusom és edzem. A nap végén van időm a kozmetikai kezelésekre, amelyek maximum non invazív, lézeres kezelések. Ennél drasztikusabbakat nem végeztetek.”

Ez is érdekelhet

Kim Kardashian

A reality-sztár még májusban került a címlapokra, amikor kiderült, hogy háromhetes diétát tartott, és 16 kilót fogyott, hogy beleférjen Marilyn Monroe ikonikus ruhájába, amelyet akkor viselt a néhai szexszimbólum, amikor Kennedy elnököt köszöntötte fel születésnapja alkalmából. Ennek azonban nagy ára volt…Ha szeretnéd tudni, mely diétát alkalmazta és, hogyan fogyott ennyit, olvasd el a cikkünket!

Forrás: allure.com