Barion Pixel Az 51 éves Dwayne Johnson óriási dolgot tett – a színész mindenkit meghatott a videójával – Coloré

Az 51 éves Dwayne Johnson óriási dolgot tett – a színész mindenkit meghatott a videójával

2023. 08. 05.

Dwayne Johnson meglepte a sportoló, Themba Gorimbót egy új otthonnal, miután annak bankszámlája 7 dollárra apadt az első UFC-győzelme előtt.

Az 51 éves Dwayne Johnson közzétett egy videót, amelyen meglepte Themba Gorimbót egy edzőteremben, majd felfedte neki a házat, amelyet megvett a harcosnak Miamiban. Gorimbo Zimbabwéból származik, és az UFC-ben (ketrecharc szövetség) szerzett pénzét nemrég elküldte a falujába, hogy abból ott kutat létesíthessenek az embereknek. A Skorpiókirály sztárját teljesen meghatotta a sportoló története.

Dwayne Johnson
Forrás: Art Streiber/Getty Images

Dwayne Johnson, aki jól ismert MMA-rajongó, és 2019-ben például átadta a bajnoki övet Jorge Masvidal és Nate Diaz harca után, azt mondta, hogy Gorimbo története különösen nagy hatással volt rá, és a saját történetére emlékeztette, mikor még nélkülözött és mielőtt nevet szerzett volna a profi birkózásban és a szórakoztatásban.

Gorimbo elérzékenyült, és azt mondta, hogy gyerekkora óta rajong Dwayne Johnsonért. A sportoló félnehézsúlyban versenyez, és 1-1-re áll, amióta az év elején aláírt az UFC-vel. Johnson váratlan ajándéka előtt egy kanapén aludt az MMA Masters edzőtermében Miamiban, most viszont lesz egy háza, amit a Baywatch sztárja vásárolt neki.

Black Adam Mexico City Fan Event Black Carpet
Forrás: Hector Vivas/Getty Images

Az afrikai ketrecharcos élete nagyon nehezen indult, 13 évesen elárvult, 16 évesen illegális gyémántbányászként dolgoztatták, később pedig rendőrkutyák támadtak rá, és majdnem belehalt. Mindig nehéz körülmények közt élt és küzdött, óriási dolog, amit véghez vitt, és hogy minden vagyonát a szeretteire költi. Most gyermekeit is Amerikába hozhatja, mert a színész támogatja őket, hogy Gorimbo a sport pályafutására koncentrálhasson.

Forrás: ESPN
Borítókép forrása: Kevin Winter/Getty Images