Barion Pixel Doja Cat: „Az, hogy Britney Spears és Christina Aguilera – által egykor viselt ikonikus cipőből inspirálódva tervezhetek valamit, olyan érzéssel tölt el, mintha a történelem része lennék.” – Coloré

Doja Cat: „Az, hogy Britney Spears és Christina Aguilera – által egykor viselt ikonikus cipőből inspirálódva tervezhetek valamit, olyan érzéssel tölt el, mintha a történelem része lennék.”

2023. 10. 12.

Doja Cat úgy tűnik még mindig képes meglepetést okozni. Idén ősszel az új albuma mellett saját, az ikonikus 2000-es éveket idéző cipőkollekciójával kápráztatja el rajongóit és a divat szerelmeseit.

Doja Cat – aki a Skechers első rezidens művészeként a tavaszi a Skechers UNO kampányban debütált – nemcsak új albummal és vadonatúj turnéval jelentkezik, de bemutatja első sneaker-kollekcióját is a Los Angeles-i cipőmárkával karöltve.

Doja Cat
Skechers X Doja Cat

Doja Cat extravagáns stílusa és a bohém kisugárzása megkérdőjelezhetetlen. Minden eseményen igyekszik olyan outfitben megjelenni, amit nem felejt el egykönnyen a társaság, emlékezzünk csak a MET-gálán viselt szettjére. Mostantól viszont olyan lábbeliben lép színpadra, amit a saját nevével fémjelez. Ugyanis közös kollekciót álmodott meg a Skechers cipőmárkával.

A Skechers x Doja Cat kollekció szeptember 28-án debütált. A GRAMMY®-díjas előadónak már eddig is gyümölcsöző együttműködése volt a márkával, most azonban kijelenthetjük, hogy egy fontos mérföldkőhöz érkezett a kapcsolatuk.

Fantasztikus, hogy a saját cipőmet a Skechersszel közösen készíthetem el. Az, hogy az előadótársaim – Britney Spears és Christina Aguilera – által egykor viselt ikonikus cipőből inspirálódva tervezhetek valamit, olyan érzéssel tölt el, mintha a történelem része lennék. A kampányhoz egyszerű, ugyanakkor művészi, erőteljes elemeket álmodtunk meg, az alkotófolyamat során pedig olyan elemeket és jelenségeket fedeztünk fel, mint a tűz, az égetett textúrák vagy az, ami a lángok után marad

nyilatkozta Doja Cat.

Skechers x Doja Cat

A Skechers x Doja Cat kollekció mindenben kielégíti a 2000-es évek eleje iránti divatnosztalgiát. A kapszulakollekció első darabja Doja Cat 2022-es Coachella fellépésén mutatta meg magát, egyedi csavart adva az ikonikus Skechers D’Lites® modellnek. Az újragondolás kiváló minőségű anyagok keverékét jelenti, a lakkbőr és a hálós rész megjelenését, élénk, ugyanakkor visszafogott színválasztékot, valamint a jellegzetes Skechers x Doja Cat logót, hogy végül megszülessen a klasszikus stílus „Doja-fyed”, azaz Dojásított változata.

Az új cipővel együtt Doja Cat legújabb Skechers-kampányát is bemutatja, amin szintén érezhető kreatív ujjlenyomata. A rajongók bepillantást nyerhetnek Doja színek tekintetében egyszerűséget szem előtt tartó játékosságába, valamint a különböző elemekkel való kísérletező kedvébe.

Doja Cat
Skechers X Doja Cat

Úgy tűnik a GRAMMY®-díjas Doja Cat nem csak a zenei világban írt történelmet, de a divatiparban is.

Nyitókép forrása: Skechers
0 /eletmod/sztarok/doja-cat-cipok/