Barion Pixel Demi Moore ha teheti Bruce Willis mellett van – Coloré

Demi Moore ha teheti Bruce Willis mellett van

2023. 09. 04.

Demi Moore már régen elvált Bruce Willistől, de mióta kiderült a betegsége, mindent megtesz, hogy segítse az egykori férjét.

Demi Moore mindig mellette áll

Bruce Willis demenciája egyre súlyosabbá válik, volt felesége, Demi Moore eltökélt szándéka, hogy bármi is legyen, mellette áll.

Demi végig ott volt Bruce számára

– árulta el egy forrás a színészről, akinek jelenleg Emma Heming Willis a felesége.

Elmondta neki és Emmának, hogy a betegség alatt a nap 24 órájában ott lesz mellettük. Ha rosszra fordul a sorsa, mindent eldob, hogy mellette legyen

– árulta el a bennfentes.

Bár a dolgok nem működtek köztük, „a szerelme soha nem fog megváltozni” – osztotta meg a forrás.

Demi Moore
Demi Moore és Bruce Willis / Kép forrása: Phil Faraone/VMN18 / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

Házastársakból barátok

A 68 éves Bruce Willis és a 60 éves Demi Moore 1987-ben házasodtak össze egy lehengerlően gyors, csupán négy hónapos románc után, és három közös gyermekük született: Rumer Willis, Scout Willis és Tallulah Willis. 2000-ben véget ért a házasságuk, azonban szoros barátságban maradtak, együtt utaztak Párizsba, részt vettek filmpremiereken. 2020-ban az egykori házaspár még együtt is vonult karanténba a COVID-19 világjárvány idején.

Amikor Moore 2005-ben feleségül ment Ashton Kutcherhez (a páros 2011-ben elvált), Willis támogatását fejezte ki azzal, hogy részt vett az esküvőjükön. Demi Moore és az akkori férje vendég volt Willis 2009-es esküvőjén Emma Heming Willisszel.

2022 márciusában Willis családja felfedte, hogy a színésznél afáziát diagnosztizáltak, és abbahagyja a színészetet. Később egy forrás megerősítette, hogy Moore mindenben a család mellett áll, és segíti őket.

Mióta 2022 tavaszán bejelentettük Bruce afázia diagnózisát, az állapota előrehaladt, és most már pontosabb diagnózisunk van: frontotemporális demencia (ismert nevén FTD). Sajnos a kommunikációval kapcsolatos kihívások csak az egyik tünete a betegségnek, amellyel Bruce küzd. Bár ez fájdalmas, megkönnyebbülés, hogy végre egyértelmű diagnózist kaptunk

– áll a család lesújtó közleményében.

A kemény valósága ellenére Moore és a mostani felesége gondoskodnak Bruce-ról, a gyermekei is mellette állnak.

Demi Moore
Rumer Willis, Demi Moore, Bruce Willis, Scout Willis, Emma Heming Willis és Tallulah Willis / Kép forrása: Stefanie Keenan / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

Tallulah Willis korábban mesélt az apja állapotáról:

Még mindig tudja, hogy ki vagyok, és felragyog, amikor belépek a szobába. Talán mindig is tudja, hogy ki vagyok, de akadnak rossz napok. Az FTD [frontotemporális demencia] és az Alzheimer-kór között az a különbség, hogy – legalábbis a betegség korai szakaszában – az előbbire a nyelvi és motorikus hiányosságok jellemzőek, míg az utóbbira inkább a memóriavesztés.

Forrás: OK!, People

Borítókép forrása: Rich Fury / Stringer / Getty Images Entertainment / Getty Images