Barion Pixel Christina Ricci is visszatér az új Addams family-sorozatban, a Wednesdayben – Coloré

Christina Ricci is visszatér az új Addams family-sorozatban, a Wednesdayben

2022. 10. 10.

A Wednesday című Netflixes széria stábjához az eredeti színészek közül is csatlakozott valaki, méghozzá Christina Ricci.

Az Addams családnak sokféle feldolgozása készült az idők során, de kétségkívül a 90-es évek két filmje volt a legkedveltebb mind közül, melyben a galád családot Anjelica Huston, Raúl Julia, Christina Ricci és Jimmy Workman alakították. A nagy elődök magasra tették a mércét, és már mindenki epekedve várja a fekete humor újabb állomását, a Wednesday című sorozatot, amely november 23-án indul a Netflixen.

Tim Burton rendező neve garancia a sikerre, ahogy a főszereplőt alakító Jenna Ortega is ígéretes tehetségnek látszik már most. A legújabb hírek viszont teljesen felvillanyozták a rajongókat, ugyanis visszatér Christina Ricci, az egykori Wednesday, aki ezúttal egy tanárnő szerepét ölti majd magára. A színészek sorát olyan nagyságok erősítik, mint Catherine Zeta-Jones és Luis Guzmán, akik Morticiát és Gomezt keltik életre. A tanárok táborában pedig ott van Gwendoline Christie, aki a Trónok harcának köszönheti népszerűségét.

Christina Ricci
Forrás: YouTube

A legújabb előzetes azonban nemcsak Riccit leplezte le, hanem az is kiderült, hogy az új sztoriban ismét lesz Fester bácsi, akit ezúttal Fred Armisen kelt életre. A trailerben kapott helyet a régen látott rokon nagy debütálása, méghozzá egy dalmata mintás, oldalkocsis motorral, amely érdekes összekacsintás lehet Szörnyella de Frász karakterével.

A korábbi híresztelések úgy tartották, hogy Johnny Depp öltheti magára Fester Addams karakterét, mivel a rendező mindig is szeretett vele együtt dolgozni, ám a rágalmazási- és válóper nem tette lehetővé egy ideig, hogy visszatérjen a filmes világba – szerencsére azóta kiderült, hogy rendezői feladatokba fogott.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/christina-ricci-addams-family/