Barion Pixel Íme a Wednesday első előzetese – Coloré

Íme a Wednesday első előzetese

2022. 08. 23.

Tim Burton varázsolja újjá a méltán híres galád családot a Netflix új sorozatában, a Wednesday-ben.

Az Addams család sokféle formát öltött az évek során, az 1960-as évek tévéműsoraitól és a nagy költségvetésű 1990-es évek filmjein át, a 2010-es Broadway musicalig, illetve legutóbb két egyedi CG-animációig, amelyek nemrég voltak láthatóak.

Wednesday
Forrás: Netflix

A legújabb adaptáció egy Netflix sorozat lesz, a Wednesday, amely Addams-ék kislánya szemszögéből mutatja be a bizarr família életét és csínytevéseit.

Az új szereplőgárda egyszerűen zseniális, bár ha a nagysikerű filmeket vesszük, elég nehéz lesz megugrani a lécet, és legalább olyan jót nyújtani, mint Anjelica Huston és Raul Julia alakított a 90-es évek elején. Az új Morticia Addams-et Catherine Zeta-Jones, a férjét, Gomezt pedig Luis Guzmán formálja meg. A sorozat névadója, Wednesday szerepében Jenna Ortegát láthatjuk, aki például legutóbb az új Sikoly filmben kapott főszerepet. A testvért, Pugsley-t Isaac Ordonez kelti életre a vadonatúj szériában.

Tim Burton executive producerként felügyeli a Wednesday-t, és a nyolc epizódból négyet rendezett is, segítve ezzel a sorozat általános megjelenését, hangulatfestését. Az idén ősszel debütáló műsorban talán az a legfurcsább, hogy az elképesztően bizarr megoldásairól és történeteiről híres Burton nem készített korábban Addams Family projektet.

Ez az Addams-feldolgozás egy merőben új koncepció lesz, nem olyan mint a korábbiak. Wednesday tinédzser éveit mutatja be, olyan történetet hoz, ami egyik korábbi feldolgozásban sem jelent meg. Burton nagyon törekedett arra, hogy az eredeti mű világát és hangulatát adja majd a nézőknek.

Ez is érdekelhet:

Catherine Zeta-Jones 54 évesen megvált a védjegyétől – Új külseje nagyon megosztó

Catherine Zeta-Jones 54 évesen is az egyik legszebb színésznő, akinek hosszú, dús, sötétbarna haja igazi védjegyévé vált. Legújabb szerepe kedvéért azonban rövid szőkére váltott. Na, persze nem igaziból, mindössze egy tökéletesen élethű parókát húzott a fejére, ami több rajongóját is megtévesztette. Ha szeretnéd megnézni, milyen lett a végeredmény, olvasd el a cikkünket is!

Forrás: variety.com