Barion Pixel Cameron Diaz és férje hosszú idő után először mutatkozott a lányukkal – friss képeken a 3 éves Raddix – Coloré

Cameron Diaz és férje hosszú idő után először mutatkozott a lányukkal – friss képeken a 3 éves Raddix

2023. 04. 21.

Az 50 éves Cameron Diaz és családja egy pazar esküvői hétvégére érkezett a festői vidékre.

Cameron Diaz és férje, a zenész Benji Madden hároméves lányukkal kiegészülve érkeztek meg a Hotel du Cap-Eden-Roc-ba, és ezt a lesifotósok meg is örökítették. Az 1870-es években épült luxus üdülőbe Cameron lazán érkezett, krémszínű kötött pulóverben, kék farmerrel és fehér tornacipővel. Szőke haját kontyba fogta, és egy rózsaszín keretes szemüveget viselt. Eközben a 44 éves Benji teljesen feketébe öltözött és baseball sapkát viselt, amikor az üdülőhely bejáratához vezette családját. Cameron megpihent az illusztris épület lépcsőin, kezében Raddix-szal.

A sztárpár hamarosan egyesül a híres Richie családdal, ugyanis Sofia Richie esküvőjére érkeztek, akinek a napokban bekötik a fejét. Benji ikertestvére, Joel Madden Nicole Richie férje, aki Lionel Richie énekes fogadott lánya és Sofia Richie nővére.

Sofia Richie
Forrás: Northfoto

A 24 éves Sofia férjhez megy vőlegényéhez, a 30 esztendős Elliot Grainge-hez.

Imádom Elliotot, 12 éves kora óta ismerem. Ez azon dolgok egyike volt, ahol nem kell visszamennem, hogy leellenőrizzem a gyerek történetét. Pontosan tudom ki, és milyen ember.

– nyilatkozta korábban a 73 éves Lionel Richie, aki azt is elárulta, hogy Elliot a hagyományokat megtartva, engedélyt kért, hogy feleségül vehesse a lányát.

Cameron Diaz franciaországi útja családjával néhány nappal azután vette kezdetét, hogy új jeleneteket forgatott a nagy visszatérő filmjéhez, a Back in Action-höz a Georgia állambeli Atlantában. Az akcióvígjátékban Jamie Foxx lesz a főszereplő társa, aki sajnos kórházba került és jelenleg sem túl fényes az állapota.

Cameron Diaz
Forrás: Northfoto
Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto