Barion Pixel Cameron Diaz és a hálószoba – Meglepő kijelentést tett a színésznő – Coloré

Cameron Diaz és a hálószoba – Meglepő kijelentést tett a színésznő

2023. 12. 20.

Cameron Diaz szerint normálisnak kellene lennie annak, ha egy házaspár két tagja külön szobában alszik.

A Maszk és megannyi film gyönyörű színésznője, Cameron Diaz kifejtette, hogy szerinte a társadalomnak normalizálnia kellene azt, ha a házaspároknak külön szobája van. Az 51 éves színésznő így képzelte el az életét, mielőtt férjhez ment:

Én a saját szobámban fogok aludni, te meg aludj a te szobádban! Nekem jó lesz így, és középen lesz egy hálószobánk, ahol találkozunk a kapcsolatunk miatt.

Cameron Diaz és a hálószoba

Bár a színésznő remekül megvan férjével, Benji Maddennel, a Good Charlotte zenekar tagjával, és eszébe sem jutna így élni, szerinte teljes mértékben elfogadható felállás, ha egy házaspár tagjai privát szférára vágynak, és nem kellene elítélni azt, ha valaki így él. Véleménye szerint ettől még fenntartható a kapcsolat, és nem lesz kevesebb a pár között kialakult vonzalom és szerelem.

Cameron Diaz szerint nincs gond azzal, ha egy feleség külön alszik a férjétől / Kép forrása: Getty Images
Cameron Diaz szerint nincs gond azzal, ha egy feleség külön alszik a férjétől / Kép forrása: Getty Images

A színésznő 2015-ben ment hozzá a zenekar tagjához, s szerelmüket Nicole Richie-nek köszönhetik, aki a zenész ikertestvéréhez, Joelhez ment feleségül. A színésznő és a zenész egy hároméves kislányt nevelnek, aki a Raddix nevet kapta. Ugyan Cameron Diaz 2018-ban visszavonult a színészettől, teljesen mégsem távolodott el a munkájától, ugyanis Jamie Foxx-szal látható volt a Back in Action című filmben. Bár legjobb szerepének mégis az anyaságot tartja, és 2024-ben újra visszatér a vászonra!

Forrás: Bang Premier.

Nyitókép forrása: Getty Images