Barion Pixel Cameron Diaz 5 tippje az időtlen szépségért – Coloré

Cameron Diaz 5 tippje az időtlen szépségért

2023. 03. 21.

Két könyv szerzőjeként és Gwyneth Paltrow mentoraként, van mit tanulnunk Cameron Diaztól.

Cameron Diaz olyan A-listás színésznő, akit talán nincs is ember, aki ne kedvelne. Ezért is vettük nehéz szívvel, amikor visszavonult, habár idén új dobásra készül a vásznon. Amíg távol volt a filmkészítéstől, addig családjára és az írásra koncentrált. Nem véletlen, hogy Gwyneth Paltrow is őt emlegeti afféle szépségideáljaként, hiszen Cameron évtizedek óta szinte ugyanúgy néz ki. Ennek titkát kifejtette már a The Body Book és a The Longevity Book című életmódkönyveiben.

Cameron Diaz
Forrás: Northfoto

Szerencsére további tippekkel szolgál időről időre a közösségi médiában és az interjúk során, ebből jöjjön most 5 olyan, amit bárki könnyedén alkalmazhat.

Szörnyű, szörnyű, problémás bőröm volt. Kínos volt, és mindent megtettem, hogy eltüntessem. Megpróbáltam sminkkel elfedni, de ez sem volt elég. Életmódot kellett váltanom és meg kellett ismernem a saját bőröm.

Rúzst használ pirosítónak

A korábbi sminkesével, Gucci Westmannel készült videóban Cameron Diaz azt mondta, hogy neki és Westmannek különböző a véleménye arról, hogy mit hova lehet vagy kell kenni, főleg, amikor a pírről van szó. Cameron ugyanis a vörös rúzst mindig ujjaival paskolja el száján, a maradékot pedig rákeni az arcára pirosítóként.

Kevés smink

Cameron szereti, ha a legminimálisabb sminkkel ér el jó eredményt. Azt tanulta meg sminkeséről Westmantől, hogy először mindent fel kell kenni az arcra apró pöttyökben és azután eldolgozni, felépíteni. Pont, mint egy szép festményt.

Viszlát, dohány!

A Maszk és a Charlie Angyalainak sztárja korábban lelkes dohányos volt. Könyvében elárulta, ez az egyetlen dolog, amit szeretné, ha hamarabb abbahagyott volna.

Ha lenne időgépem, és visszamehetnék életemnek abba az időszakába, soha nem gyújtottam volna rá az első cigarettára.

Cameron Diaz szerint soha ne halogassuk a leszokást, mert a cigaretta szörnyű hatással van az egészségre, sőt a szépségre is.

Nem érdekli az idő múlása

Sokan félünk az öregedéstől. De az öregedésre úgy tekintek, mint áldás és kiváltság, és ha a fiatalabb éveinkben lefektetjük az egészséges élet alapjait, akkor az idősebb éveink életünk legjobbjai közé tartoznak majd. Ez nem a szépségről és testünk esztétikájáról szól. Szép vagyok, mert erős és egészséges vagyok. Őszintén mondom, hogy most jobban érzem magam, mint húszéves koromban, mert az elmúlt tizenöt évben jobban vigyáztam magamra, mint életem első huszonhat évében.

Cameron Diaz
Forrás: Northfoto

Aludjunk sokat

Szintén könyvében fejtegeti a pihenés fontosságát. Cameron Diaz szerint az alvással töltött idő minősége meghatározza a hangulatunkat és a szellemi kapacitásunkat, és nemcsak a következő reggelen, hanem életünk következő éveiben is.

Forrás: Women’s Health

Borítókép forrása: Northfoto