Barion Pixel Az 50 éves Cameron Diaz visszatért! Az imádott komika négy évvel a saját nyugdíjazása után ismét filmet forgat – Coloré

Az 50 éves Cameron Diaz visszatért! Az imádott komika négy évvel a saját nyugdíjazása után ismét filmet forgat

2022. 12. 26.

Sokan szomorúan vették tudomásul, amikor a szöszi közönségkedvenc, Cameron Diaz 2018-ban bejelentette, hogy felhagy a filmezéssel és csak családjának él.

Cameron Diaz szebb karácsonyi ajándékot nem is adhatott volna a rajongóinak, minthogy kiderült: visszatért. A megannyi vígjáték főszereplőnője is elcsábult a Netflixnek köszönhetően és beáll végre abba a sorba, amibe a többi A-kategóriás, akik igent mondtak a streaming világára.

Cameronról forgatási képek láttak napvilágot, ráadásul nem is akárkik lesznek a társai a közelgő filmben. A stábban ott van Jamie Foxx és Glenn Close is. Ez a három név már önmagában garancia a sikerre és a remek szórakozásra.

Cameron Diaz
Forrás: Northfoto

Miután évekig mentek a találgatások, hogy hova tűnt Diaz, négy éve hivatalosan bejelentette, hogy felhagy a színészettel, hogy több időt szentelhessen magának és férjének, a rocker Benji Maddennek. De megtört a jég, köszönhetően a Back In Action című filmnek, melyben Cameron és Jamie Foxx a főszereplők. A filmet a Förtelmes főnökök alkotója, Seth Gordon rendezte, a forgatókönyvíró pedig Brendan O’Brien.

A Netflix közelgő akció-vígjátékáról egyelőre keveset tudni, de azt látni lehetett már a kiszivárgott fotókon, hogy Glenn Close a Temzén forgatott jeleneteket a párossal, miközben egy meglehetősen extravagáns ezüst-kék mintás zakót viselt. Később Jamie Fox egy élénkpiros takaróba burkolózott, és Cameron Diaz is hasonló melegítő textíliát kapott, közben mentőautók érkeztek a jelenetbe. A szemfüles paparazzik még pár motorcsónakot láttak száguldozni a londoni folyón, illetve azt is látták, amikor Cam és Foxx gyerekszínészekkel beszélget. Az erről készült képeket IDE kattintva lehet megnézni.

Cameron Diaz
Forrás: Northfoto

A végeredményt remélhetőleg hamarosan láthatjuk is majd, és ki tudja, talán ez csak a kezdet Cameron visszatérésében. Korábban ugyanis azt is pletykálták, hogy készül a 2006-as közönségkedvenc, a Holiday folytatása, melyben Kate Winslet, Jack Black és Jude Law is szerepelt.

Cameron Diaz utolsó szerepe a képernyőn Miss Colleen Hannigan volt a 2014-es Annie című zenés vígjátékban, amelyben Jamie Foxx is szerepelt. Mint kiderült, a Netflix Back In Action projektjéhez is Foxx győzte meg végül Cameront, így a nyugdíjazást hivatalosan is összetéphetjük.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/cameron-diaz-visszatert/