Barion Pixel Nyolc év után visszatér a vászonra Cameron Diaz – Coloré

Nyolc év után visszatér a vászonra Cameron Diaz

2022. 06. 30.

Cameron Diaz is a Netflixen lesz újra látható, méghozzá egy olyan kollégája oldalán, akivel már nagy sikert arattak korábban.

Cameron Diaz 2014 óta nem szerepel filmekben, ugyanis visszavonult, bár ezt hivatalosan sosem jelentette be. Több interjúban elmondta, hogy sokkal inkább a családjának szeretne élni, hiszen kislánya, Raddix születése miatt teljes átszervezést igényeltek a mindennapjai.

Cameron Diaz Opens Tag Heuer Flagship Fifth Avenue Store New York City
Forrás: Northfoto

Most azonban olyan ajánlat jött vele szemben, amire még ő sem tudott nemet mondani. Cameron Diaz korábban már forgatott együtt Jamie Foxx-szal, a Minden héten háború című filmben, és a 2014-es Annie drámában, ami az utolsó szerepe volt ezidáig.

A Twitteren Foxx tett közzé egy telefonhívást, melyben megszólal Cameron és ebből derül ki, hogy bizony ők ketten elhozzák nekünk a Back in Action című akció-vígjátékot, méghozzá a Netflixen.

Jamie Foxx egy vicces kommentet is kiírt, melyben azt üzeni Cameronnak, hogy reméli, nem bánja a leleplezést. Diaz megerősítette a hírt egy instagram story-jában, és ezt írta: „Jamie Foxx, csak te tudnál újra akcióba lendíteni engem! Alig várom, szuper lesz!”

Seth Gordon (Förtelmes főnökök) rendezi a filmet Brendan O’Brien forgatókönyve alapján. A cselekmény részleteit egyelőre titokban tartják. Foxx szerint a gyártás várhatóan még ebben az évben elkezdődik.

Cameron Diaz olyan filmekben nyújtott maradandót, mint a Csajok háborúja, a Keresd a nőt!, a Holiday, a Kéjjel-nappal vagy a Charlie angyalai. Magánélete is hasonlóan színes volt, hiszen férje, Benji Madden előtt számos sztár akadt a horgára. Többek között Justin Timberlake, akivel négy évig alkottak egy párt, Jared Leto, Matt Dilon, Alex Rodriguez és Elon Musk.

Ez is érdekelhet:

Cameron Diaz vallomása

A 49 éves sztár arra buzdít mindenkit, hogy merjenek a saját ritmusuk és valós értékrendjük szerint élni és változtatni, ha szükséges. Ő már, ahogy mondja “arcot sem mos, ha nem akar, pedig van 1000 terméke”. Ezzel arra utalt a nőnapi podcastben, hogy a szépség nem egyenlő a termékekkel és a kirakattal. Ha szeretnél többet tudni Cameron Diazról, akkor olvasd el a cikkünket!