Cameron Diaz viselkedése gyökeresen megváltozott amióta nem filmezik

Cameron Diaz nemcsak Hollywoodnak, de a kreált és nyomást gyakorló szépségsablonoknak is hátat fordított.

Cameron Diaz a Maszkkal debütált, amelyben még egy butácska, szőke bombázót alakított. A hosszú combok, a bájos arc és a tökéletes alak mind rendelkezésére állt, hogy meghódítsa Hollywoodot, de emellett vágott az esze és remek humora volt, így a modell egy-kettőre A-listás színésznő lett.

Cameron Diaz
Forrás: Northfoto

Közel tíz éve már, hogy az egykor kedvelt komika tudatosan visszavonult a filmezéstől. Cameron Diaz a RuPaul Drag Race sztárjának, Michelle Visage-nak adott új interjújában elárulta, mennyire felszabadult életet élhet most, hogy távol van a rivaldafénytől.

Cameron 2015-ben házasodott össze Benji Maddennel és innentől el is kezdett távolodni a filmipartól. Elmondása szerint összesen már közel 100 millió dollár értékű szerepet mondott vissza, de egyáltalán nem bánja. Nem akar megfelelni a felületes elvárásoknak, és teljesen más az értékrendje, mint ami elvárt a csillogó, vörös szőnyeges közegben.

„Teljesen áldozata vagyok, voltam minden társadalmi tárgyiasításnak és kizsákmányolásnak, amelynek a nők ki vannak téve. Magam is beleestem a csapdákba egykor. Nehéz nem megtenni, nehéz nem magadba nézni, és a szépség más jelzői alapján megítélni magad, mint amit sulykol a trend, a közösségi média. Szerintem az az egyik legnagyobb dolog az elmúlt nyolc évben, hogy felhagytam ezzel, igazi “elvadult állat” lett belőlem, visszakaptam a szabadságot.”

A 49 éves sztár arra buzdít mindenkit, hogy merjenek a saját ritmusuk és valós értékrendjük szerint élni és változtatni, ha szükséges. Ő már, ahogy mondja “arcot sem mos, ha nem akar, pedig van 1000 terméke”. Ezzel arra utalt a nőnapi podcastben, hogy a szépség nem egyenlő a termékekkel és a kirakattal.

Cameron Diaz
Forrás: Northfoto

Annak ellenére, hogy már nem színészkedik, Cameron Diaz még mindig nagyon sokat dolgozik, és van egy sikeres borkiadója, az Avaline.

Forrás: dailymail.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Krasznahorkai László és Bödőcs Tibor nyerték idén a Libri irodalmi díjakat