Barion Pixel Cameron Diaz és férje 7 év után is szerelmesek – Coloré

Cameron Diaz és férje 7 év után is szerelmesek

2022. 07. 03.

Cameron Diazt és férjét, Benji Madden-t ritkán kapni lencsevégre, ám pár napja mégis sikerült néhány fotósnak, méghozzá nagy romantikázás közben.

Cameron Diaz és a Good Charlotte zenésze 2015-ben fogadtak egymásnak örök hűséget, mindössze néhány hónap ismeretség után. Ám az idő és az egymás iránti szerelmük végül őket igazolta, hiszen azóta is boldogan élnek együtt.

Cameron Diaz
Forrás: Northfoto

Sőt, két éve megszületett első közös gyermekük, Raddix is, így valódi családdá kovácsolódtak. Cameron 2014 óta nem is forgatott, ugyanis saját bormárkájára és a könyvírásra összpontosított, de egy interjúban azt is elárulta, hogy élvezi a családanya szerepet és egy percig sem vágyik vissza Hollywoodba.

Éppen ezért lepett meg mindenkit pár napja a hír, hogy Cameron Diaz visszatér, mégpedig Jamie Foxx oldalán a Netflix egy új alkotásában. Abban viszont sokan biztosak, hogy ezt csakis azért vállalhatta el a színésznő, mert sikerült összeegyeztetnie otthoni teendőivel.

Ezt bizonyítja az is, hogy nemrég a londoni BST Hyde Park Fesztiválon fotózták le férjével, akivel szemmel láthatóan hét év házasság után is ugyanolyan szerelmesek, mivel Adele koncertje közben, a 65 ezres tömeg szeme láttára csókolóztak.

Diaz nemrég azt is elárulta, hogy Benjivel azért tud még mindig jól működni a kapcsolata, mert igyekeznek minőségi időt szakítani egymásra. Mindketten elfoglaltak, de amikor együtt vannak, azt egymásra koncentrálva teszik. Illetve, még egy fontos dolgot is hozzáfűzött:

„A humor és a türelem. Azt hiszem, hogy ez a kettő adja a jó kapcsolat erős és biztos alapját. Imádom, hogy a mai napig tudunk együtt nevetni.”

Ez is érdekelhet:

Cameron Diaz új filmje

Cameron Diaz korábban már forgatott együtt Jamie Foxx-szal, a Minden héten háború című filmben, és a 2014-es Annie drámában, ami az utolsó szerepe volt ezidáig. A Twitteren Foxx tett közzé egy telefonhívást, melyben megszólal Cameron és ebből derül ki, hogy bizony ők ketten elhozzák nekünk a Back in Action című akció-vígjátékot, méghozzá a Netflixen. Ha szeretnél többet tudni a filmről, akkor olvasd el a cikkünket!