Barion Pixel Bruce Springsteen remek formában van – gyógyul a komoly betegségéből – Coloré

Bruce Springsteen remek formában van – gyógyul a komoly betegségéből

2023. 11. 06.

Bruce Springsteen még szeptemberben mondta le a koncertjeit, mivel gyomorfekélyt állapítottak meg nála. A Born In The U.S.A. előadójának az orvosok tanácsokták, hogy mondja le a fellépéseket, mivel peptikus fekéllyel kezelik. Ez a betegség nyílt sebekkel jár, amelyek a gyomor belső nyálkahártyáján és a vékonybél felső részén alakulnak ki. A leggyakoribb tünete a gyomorfájdalom.

Tavasszal visszatérnek

A 74 éves énekes-dalszerző Bruce Springsteen „remek formában” van állította Steven Van Zandt, az E Street Band tagja a PEOPLE-nak a 2023-as Rock & Roll Hall of Fame beiktatási ünnepségén pénteken. A 72 éves legendás gitáros szerint ő és Springsteen legendás kísérőzenekarának többi tagja izgatottan várja, hogy hamarosan újra útra kelhessenek.

Márciusban erősebben térünk vissza, mint valaha

– mondta.

Nagyon, nagyon intenzív volt a turné első hat hónapja – talán az eddigi legintenzívebb. És most ugyanezzel az intenzitással fogunk visszatérni, és ez nagyszerű lesz

– tette hozzá.

Bruce Springsteen
Kép forrása: Manny Carabel / Contributor / Getty Images

Bruce Springsteen turnéjára elkapkodták a jegyeket

Van Zandt azt is mondta, hogy Springsteen és az E Street Band visszatérése a színpadra csodálatos dolog volt.

Nos, ez csodálatos, nem igaz? Mert hét évig voltunk távol. Szóval, tudod, nem igazán tudtuk, mi fog történni. Lehetett volna olyan is, hogy ‘E Street, azok kik?’.

Elárulta, hogy nagyon meglepődtek, hogy mennyire gyorsan elfogytak a jegyek a koncertekre.

Olyan sok időt töltöttünk a mesterség elsajátításával, és Bruce dalai egyszerűen annyira jól tartják magukat. És nézd [meg], mi történt ezen a héten, az elmúlt két hétben. Volt egy új Rolling Stones-lemez, egy új Beatles-lemez… Ez csak azt mutatja, hogy azok az emberek, akik a mesterségükön dolgoznak, általában sokáig kitartanak

– mondta.

Bruce Springsteen még szeptemberben megígérte a rajongóinak, hogy a 2023-ban elmaradt koncerteket átütemezik. Úgy tűnik, hogy márciusban folytatódhat a turné. Az énekes októberben még hasi fájdalmakról számolt be, illetve köszönetét fejezte ki rajongók támogatásáért a koncerthalasztások miatt, és elmondta, hogy fájdalmas állapota „szörnyeteg” volt, amellyel meg kell küzdeni.

Forrás: People

Borítókép forrása: Will Russell / Stringer / Getty Images