A vég kezdete? Britney Spears ismét furcsán viselkedett

2023. 01. 18.

Egyre több aggódó szempár tapad Britney Spearsre, aki az utóbbi időben ismét többször zavartan viselkedett.

Britney Spears mentális egészsége évek óta téma. Korábban az apja, Jamie Spears felügyelete alatt állt, aki minden lépéséről döntött, még a pénzét is ő kezelte. A gyámság ellen évekig harcolt, még végül kicsit több, mint egy éve a bíróság megszüntette azt.

Azt hinnénk, hogy a 13 éves gyámság és Sam Asgharival kötött házassága után az énekesnő nem is lehetne boldogabb. De a valóság másképp néz ki. Britney Spears azóta is gyakran ad aggodalomra okot a rajongóinak. Rendszeresen meztelenkedik az interneten, többször szidalmazta a családját, kapták már hazugságon és gyakran oszt meg furcsa, zavaros, megkérdőjelezhető posztokat a közösségi médiában. Legutóbb pedig egy étteremben rendezett jelenetet. Egyes vélekedések szerint azért nincs jól, mert válságban van a házassága Asgharival.

Britney Spears mániákusan viselkedett

Britney Spearst és a férjét azonnal felismerték a forgalmas helyen. A TMZ szerint számos vendég elővette mobiltelefonját, hogy filmezze őket. Asghari dühében kiviharzott az étteremből, hátrahagyva a feleségét. Egy videón látható, ahogy az énekesnő újra és újra az arcához tartja az étlapot, közben pedig magában motyog. Szemtanúk szerint a mániákusan viselkedett, sikoltozott és zavart hangokat, szavakat adott ki. Majd néhány perc után követte a férjét.

Britney Spears
Kép forrása: Northfoto

Ismét mentális gondok?

Az esetet követően Britney Spears mentális egészségével kapcsolatos aggodalmak ismét előtérbe kerültek. Úgy tűnik, maga az énekesnő nem érti, hogy miért reagáltak így az emberek. Az Instagramon még ki is gúnyolta a sikertelen étteremlátogatást.

Tudom, hogy a sajtó megőrült, mert egy kicsit berúgtam egy étteremben. Mindenképpen nézd meg a sokkoló képeket, amelyeken úgy nézek ki, mint Shrek. Egyébként voltak olyan képek is, ahol normálisan néztem ki

– írta egy bejegyzésben, amelyet azóta törölt.

A 28 éves férfi, Sam Asghari Britney legnagyobb támasza. Úgy tűnik, ő az egyetlen személy, akiben az egykori pophercegnő évek óta megbízik.

Britney bonyolult. Sok démonja van, amelyekről már sokat beszélt. Egy ilyen valakivel házasodni nagyon nagy kihívás Sam számára

– állítja egy szakértő.

Britney Spears
Kép forrása: Northfoto

Forrás: OK Magazin, TMZ

Borítókép forrása: Northfoto