Barion Pixel Hogyan telt Britney Spears éve a gyámság megszüntetése után? – Coloré

Hogyan telt Britney Spears éve a gyámság megszüntetése után?

2022. 12. 05.

Britney Spears nagyjából egy éve szabadult meg az apja, Jamie Spears gyámsága alól. Az utóbbi időszakban pedig sok minden történt vele, összeszedtük a legfontosabbakat.

A kilencvenes évek tinisztárja, Britney Spears, tavaly novemberben szabadult a 13 éve tartó gyámság alól. Ez idő alatt apja, Jamie Spears irányította élete minden szegmensét az énekesnő mentális betegségére hivatkozva, így a karrierjét és a pénzügyeit is.

A 2021. november 12-én tartott bírósági tárgyaláson Brenda Penny bíró történelmi jelentőségű ítéletet hozott, mellyel visszaadta a kétgyermekes Spears szabadságát. Britneyért már évek óta küzdöttek a rajongók, akik a #FreeBritney hashtaggel fejezték ki a szimpátiájukat a közösségi médiában.

Az azóta eltelt évben rengeteg minden történt az énekesnővel, többek között végre szabadon beszélhetett arról, hogy mit is élt át az elmúlt időszakban.

Születésnap és az első külföldi utazás

Nem sokkal azután, hogy a Britney Spears feletti gyámság megszűnt, az énekesnő és a párja elutazott Mexikóba, hogy együtt ünnepeljék meg a 40. születésnapját.

Ó, mennyire örömteli ez a mai nap! Én és a vőlegényem annyira izgatottak vagyunk, hogy elutazunk. Istenem, köszönöm, hogy elhagyhattam az országot!

– írta akkor párjáról, Sam Asghariról.

Britney Spears
Kép forrása: Northfoto

Britney Spears elkelt

Britney nem vesztegette az idejét a házassággal kapcsolatban sem. Még múlt év szeptemberében jelentette be, hogy eljegyezte őt az iráni-amerikai származású modell. Ekkor még küzdött apja gyámsága ellen, de már érezhető volt a változás szele. Idén júniusban végül megtartották az esküvőt, amin többek között részt vett Selena Gomez, Drew Barrymore és Paris Hilton is.

A ceremónia egy álom volt, a buli pedig még jobb! Annyi hihetetlen ember jött el az esküvőnkre, még mindig sokkos állapotban vagyok!

– lelkendezett az esemény után.

Veszekedés a fiaival

Azonban nem csak jó dolgok történtek az énekesnővel az elmúlt egy évben. Megváltozni látszott a kapcsolata fiaival, Sean Preston és Jayden James Federline nem is mentek el az édesanyjuk esküvőjére, mivel Britney a család többi tagját nem hívta meg. Az énekesnő azzal indokolta a döntést, hogy mind részt vettek a gyámságának fenntartásában.

Viszonyuk csak tovább romlott, amikor a fiúk interjút adtak édesanyjuk állapotáról, valamint megvédték nagyapjukat, Jamie Spearst. Britney hosszú posztban reagált a szavaikra, amiben kifejtette, hogy tudja, hogy nem tökéletes, de sosem volt még jobban, hiszen végre a maga ura lehet és mondhat nemet.

Elszomorít, hogy egyikőtök sem értékelt engem, mint embert.

Hozzátette, hogy amikor a fiai az apjukhoz költöztek, úgy érezte, hogy egy része meghalt, és mindig is szeretni fogja őket.

Vetélés

Áprilisban jelentette be, hogy első gyerekét várja Asgharival. Nagyon boldognak tűnt, hogy bővül a család, de ez nem tarhatott sokáig. Májusban már szomorú hírekkel tért vissza a közösségi médiába, a vetéléséről írt posztot.

A legmélyebb szomorúsággal kell bejelentenünk, hogy a terhesség korai szakaszában elveszítettük a csodás babánkat. Ez minden szülő számára pusztító időszak.

Zenei visszatérés

A szabadságával együtt a stúdióba is visszament, egy meglepetésduettet adott ki Sir Elton Johnnal. A zeneszerző akkor úgy nyilatkozott, hogyha valakinek szüksége volt rá abban az időszakban, az Britney Spears, akit a világ egyik legnagyobb popsztárjának tart, és vissza kell térnie a zenéhez.

Borzalmas időszakon van túl, amit senkinek sem szabadna átélni

– nyilatkozta.

A dal hamar a slágerlisták élére került, negyvens országban sikerült megszereznie az első helyet.

Ellentmondásos viselkedés

Britney Spears jelenleg azt ír a közösségi médiában, amit csak akar. Többször posztolt a családjáról, valamint arról, hogy miként bántak vele a gyámság ideje alatt, de ellepték az oldalát a meztelen fényképek is. Valamint olyan megosztó posztokat is találni az Instagramján, amikben például a testszégyenítésről ír, ezekben Christina Aguilera táncosait tartja túlsúlyosnak. Egy ízben pedig a katolikus egyházat szidta amiatt, hogy nem engedték az egyik templomukban megtartani az esküvőjét.

Bár a rajongók örülnek a szabadságának, sokan aggódnak, hogy még mindig nincs teljesen jól, és terápiára szorulna.

Britney Spears
Kép forrása: Northfoto

Forrás: Metro.co.uk, Page Six 1, 2, 3

Borítókép forrása: Northfoto