Barion Pixel Millie Bobby Brown szívesen eljátszaná Britney Spears-t életrajzi filmjében – Coloré

Millie Bobby Brown szívesen eljátszaná Britney Spears-t életrajzi filmjében

2022. 11. 12.

Legalábbis erre vágyik a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown, mert a pop hercegnőjének viharos élettörténete nagyon megérinti őt.

Millie Bobby Brown megosztotta, hogy egyik legnagyobb színészi célja az, hogy egyszer Britney Spearst alakítsa az énekesnő viharos életéről szóló életrajzi filmben. A Stranger Things 18 éves sztárja a The Drew Barrymore Show hétfői epizódjában mesélt erről, méghozzá rendhagyó helyszínen: egy autó hátsó ülésén. A 47 éves Barrymore, aki maga is gyerekszínészként kezdte pályafutását, nagy élvezettel faggatta az Enola Holmes sztárját.

Britney Spears
Forrás: Northfoto

Amikor a show háziasszonya arról kérdezte Brownt, milyen nagy tervei vannak a jövőre nézve, a fiatal színésznő azt felelte, hogy Britney Spears korai pályája és sajátja között sok hasonlóságot fedezett fel, mikor az énekesnő tinikori interjúit hallgatta. Érti és érzi, hogy miken mehetett keresztül, éppen ezért nagyon szívesen formálná meg őt a vásznon. Barrymore is erősen tudott kapcsolódni ezekhez az érzésekhez, a nyilvánosság előtti felnőtté válás megéléséhez. Ő maga is gyerekként kezdte karrierjét az E.T. – A földönkívüli című filmben, utána pedig komoly problémákat élt meg, mivel nem tudta feldolgozni a gyorsan jött sikert. Drew-nak is időbe telt újra visszatérni az élvonalba és megküzdenie a démonaival.

Millie Bobby Brown elmondta, hogy személyesen nem ismeri ugyan Britney-t, de szinte együtt rezonál vele, amikor hallja, olvassa korábbi szavait és nehézségeit. Arról nem beszélt, hogy az életrajzi film szerinte melyik korszakra kellene, hogy fókuszáljon. Mivel mostanában több dokumentarista alkotás is készült a pophercegnő felügyeletéről és apjával való kizsákmányoló kapcsolatáról, Millie valószínűleg inkább azt jelenítené meg, milyen fiatalon megküzdeni a hirtelen jött világraszóló ismertség okozta nyomással.

Millie Bobby Brown
Forrás: Northfoto

Millie egyébként jelenleg az Enola Holmes második részében látható, de a rajongói minden bizonnyal a Stranger Things következő és egyben utolsó évadát várják a legjobban.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/millie-bobby-brown-britney-spears/