Barion Pixel Rajongói úgy gondolják, valami nagy baj történhetett Britney Spears-szel – Coloré

Rajongói úgy gondolják, valami nagy baj történhetett Britney Spears-szel

2022. 12. 07.

Britney Spears nagyjából egy éve szabadult ki apja gyámsága alól, azóta férjhez ment és látszólag boldog – ám az énekesnő utóbbi napjainak közösségi média tevékenysége sokakat aggódásra késztetett.

Múlt pénteken ünnepelte 41. születésnapját a kétezres évek popikonja, Britney Spears, ebből az alkalomból több poszt és Instagram-történet is született nála és férjénél, a modell Sam Asgharinál, amelyek aggodalomra adtak okot.

Az exhibicionista Britney furcsamód egyetlen friss, ünneplős fotót sem töltött fel magáról, ellentétben megjelent egy régebbi fénykép, ami húgát, Jamie Lynn Spears-t ábrázolja, akivel köztudottan megromlott a viszonyuk az utóbbi években. Mégis, a képaláírás arra utal, hogy ők ketten rendezték soraikat:

Ma van a szülinapom, de te vagy a szívemben és rád gondolok! Gratulálok, hogy ilyen bátor, inspiráló vagy és bátorságról tettél tanúbizonyságot a show-dban! Nem vagy egyedül… ha valaki tudja, milyen érzés ez, az én vagyok…. Én megértem, kishúgom! Szeretlek!

Követői megrökönyödtek a poszt láttán, és ehhez hasonló kommenteket hagytak alatta:

Tényleg? A születésnapodon a házasságodról és a húgodról kapunk képeket? VELED mi van? Milyen volt a napod? Hogy érzed magad?

Ha ez nem lenne elég, Britney férjének Instagramján is megjelent egy sokakban kételyeket szülő, csak 24 óráig elérhető sztori, amelyen az énekesnő még csak nem is szerepelt. A videót – elvileg – a popsztár készítette, amint Asghari meggyújtja a gyertyákat a születésnapi tortáján és közben énekel hozzá.

Azonban a kommentelők szerint több, mint gyanús, hogy egyrészt Britney Spears nem is látszik a saját születésnapját ünneplő videóban, másrészt úgy hangzik, mintha felvételről vágták volna alá az énekesnő hangját, ahogy megköszöni férjének a meglepetéseket.

Annyira félek, hogy már nincs köztünk!

– írta egy felhasználó.

A sztár TikTokon is igen aktív, gyakran tölt fel – sokszor megkérdőjelezhető tartalmú – táncos és egyéb videókat, a legutolsót éppen december másodikán tette közzé, és követői közül sokan megjegyezték, hogy a videó zöld háttérrel készülhetett. Mások szerint nem a napokban vette fel a tartalmait, hanem sokkal korábban, és valaki posztolja most ezeket helyette.

A legnagyobb aggodalomra azonban az adott okot, hogy több mint negyvenmilliós követőtáborral rendelkező Instagram-fiókja mára elérhetetlenné vált, vagyis vagy ő, vagy más (például maga az app, vagy egy rokona) törölte azt. Tény, hogy ezek összeesküvés-elméletnek tűnhetnek, ám mindenképp a rajongók aggódásából táplálkoznak, akik szeretnének megbizonyosodni arról, hogy az amúgy is ingatag mentális egészséggel bíró Britney Spears nincs veszélyben.

Forrás: ITT, ITT