Barion Pixel Bradley Cooper átélte az apaság egyik rémálmát, de már nem fél megosztani ezt a nyilvánossággal – Coloré

Bradley Cooper átélte az apaság egyik rémálmát, de már nem fél megosztani ezt a nyilvánossággal

2024. 03. 02.

Bradley Coopernek és egykori modell kedvesének, Irina Shayk-nek van egy hatéves közös lánya.

Bradley Cooper az Armchair Expert című podcastban mesélt a műsorvezető Dax Shepard-nek arról, amit a legtöbb ember inkább elhallgatna. Nemcsak az anyákat sújthatja szülés utáni depresszió és nemcsak az anyáknál fordul elő, hogy nem tudnak mit kezdeni gyermekükkel. Ez egy iszonyatosan nehéz helyzet, amikor szeretned kellene, de annyira mélyen vagy, hogy nem érzel semmit és ettől még borzalmasabb szülőnek gondolod magad.

Az Oscar-jelölt filmsztár szerint Lea élete első nyolc hónapjában nem is „szerette igazán” a lányát, de aztán a szerelem azonnal beütött és meg is mentette Bradley Cooper életét. Az interjú során Bradley bevallotta, hogy amikor más szülők azt mondták, hogy egy pillanat alatt a gyerekük lett a minden, ő nem érzett ugyanígy Lea születése után.

Bradley Cooper
Forrás: Photopix/Getty Images

Az első nyolc hónapban még azt sem tudom, hogy igazán szerettem-e a gyerekemet. Aztán hagytam, hogy valami kialakuljon. Idővel megjött az érzés, hogy feladnám az életem is érte.

A filmcsillag szerint lánya teljesen megváltoztatta az életét és a felfogását. Míg korábban nem volt az életében meg a horgony, a fékező erő, most már egyértelműen Lea az. A DNS felülír mindent, azt, hogy a legfontosabb személy az életében már nem önmaga. És ha ez nem történik meg, nincs ez a horgony, a maga mindent megváltoztató felelősségével, talán már nem is élne.

Bradley Cooper mostanában Gigi Hadiddal való kapcsolata miatt került a reflektorfénybe. Bár ők ketten még nem tettek hivatalos bejelentést, az együtt töltött idő és a képek tanúbizonysága szerint a 49 éves színész és a 28 éves modell közt több van, mint haverság.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Elyse Jankowski/WireImage/Getty Images