Barion Pixel Mama pici fia Hollywood leghelyesebb színésze? Együtt él az anyjával Bradley Cooper – Coloré

Mama pici fia Hollywood leghelyesebb színésze? Együtt él az anyjával Bradley Cooper

2024. 01. 22.

A 49 éves világsztár és 66 éves édesanyja, Gloria jelenleg egy fedél alatt laknak és rendkívül szoros kapcsolatban állnak egymással.

A 49 éves világsztár és 66 éves édesanyja, Gloria jelenleg egy fedél alatt laknak és rendkívül szoros kapcsolatban állnak egymással.

Bradley Cooper igazi nagyágyúnak számít Hollywoodban

Bradley Coopert a Másnaposok-trilógia, a Csillag születik, a Csúcshatás vagy a Napos oldal, című filmekből ismerhetjük leginkább. A sztár – akit a világ legszexibb férfijának is megválasztottak – gyönyörű nőkkel osztja meg az ágyát, korábban Renée Zellweger-rel és Irina Shayk-kal élt együtt, nemrég pedig a topmodell, Gigi Hadiddal jött össze.

bradley cooper
Kép forrása: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / FilmMagic / Getty Images

Bradley Cooper édesanyjával él egy fedél alatt

Bradley szívében azonban mindig lesz hely édesanyjának, Glorianak, akivel azóta él együtt, hogy tíz évvel ezelőtt elvesztették Bradley édesapját.

Foto Steve Granitz Getty Images Hungary
Fotó: Steve Granitz Getty Images Hungary

„Szükségünk van egymásra, szóval így élünk. Ne értsetek félre, persze vannak problémák. Ez nem úgy van, hogy én élek a házamban, ő meg a vendégházban. Nem, mi tényleg szomszédos szobában élünk”

-nyilatkozta még 2013-ban Bradley, aki imád együtt lógni 17 évvel idősebb édesanyjával: díjátadókra is rendszeresen elhívja és a vörös szőnyegen is gyakran mutatkoznak együtt. Vajon mit szól ehhez a színész párja, Gigi Hadid?