Barion Pixel Bradley Cooper hihetetlen dolgot árult el a Másnaposokról – Coloré

Bradley Cooper hihetetlen dolgot árult el a Másnaposokról

2023. 11. 28.

Bradley Cooper azonnal megismételné Phil szerepét a népszerű komédia soron következő egész estés mozijában.

A The New Yorker Radio Hour nevezetű podcast vendége volt a 48 éves Bradley Cooper, aki David Remnick műsorvezetővel beszélt rendezői munkásságáról, beleértve a Csillag születik című alkotásról Lady Gagával, és a Maestro című életrajzi filmről is, melyben Leonard Bernsteint alakította és ő maga rendezte a produkciót.

Bradley Cooper
Forrás: Apple TV+

A drámaibb szerepekre való rátérés miatt Remnick számára adott volt a kérdés, hogy Cooper mennyiben szakított akkor a vígjátékokkal és a Másnaposokhoz hasonló karakterekkel a jövőben.

Jöhet még szórakozás, móka? Mondjuk egy Másnaposok 5.?

– kérdezte a műsorvezető, mire Bradley Cooper nevetve válaszolt:

Előbb a Másnaposok 4., de határozottan igen, jöhetne.

Ezt gyorsan rávágtad. Tényleg szeretnéd, vagy csak a számlák befizetése miatt?

– viccelődött David Remnick.

Ezután kifejtette a népszerű színész, hogy nagyon szereti a színész társait, akikkel a filmben játszott és a rendezőt, Todd Philipset is, így habozás nélkül igent mondana. De Cooper szerint semmi esély rá, hogy Phillips akarna folytatást csinálni. Így valószínűleg a 2009-ben debütált komédiának nem lesz újabb része.

Bradley Cooper
Forrás: Apple TV+

Bradley Cooper azt is kifejtette, hogy az említett drámaibb filmek elkészítése sem kevésbé szórakoztató, mint egy vígjátéké. Nem is csinálta volna meg őket, ha nem adtak volna legalább annyi örömet és vidám percet, mint amennyi kihívást.

Forrás: Deadline
Borítókép forrása: