Barion Pixel Bradley Cooper alkohol- és drogproblémáiról vallott – Coloré

Bradley Cooper alkohol- és drogproblémáiról vallott

2023. 07. 12.

Bradley Cooper őszintén beszél személyes utazásáról az alkohol és a drogok világában, miközben igyekszik túlélni a vadonban.

Bradley Cooper majdnem 20 éve józan

Bradley Cooper Bear Grylls: Sztárok a vadonban – A kihívás című sorozatának vendége volt. Az új évad premier epizódjában, Bradley Cooper a Wyoming-medence egyik sziklájának a tetején ülve bemutatja a karrierjét Bear Gryllsnek.

Elárulta, hogy igazán a Másnaposok indította be a karrierjét, hiába volt már tíz éve a szakmában:

A Másnaposok, ami – az eléggé megváltoztatta a karrierem

– mondta a hollywoodi áttörése pillanatáról.

36 éves voltam, amikor ez történt, szóval, tudod, már 10 éve voltam a pályán, és csak elvoltam. De nem tévedtem meg miatta a hírnévben.

Bear Grylls ezután megkérdezte, hogy voltak-e nehéz évei, amire igennel felelt.

Ami az alkoholt és a drogokat illeti, igen. De ennek semmi köze nem volt a hírnévhez. Így is szerencsés voltam, tudod? 29 évesen józanodtam ki, és tudod, már 19 éve józan vagyok. Nagyon szerencsés voltam

– válaszolta Bradley Cooper.

bradley cooper
Kép forrása: Dimitrios Kambouris / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

Cooper nyíltan beszélt a múltbeli küzdelmeiről a függőséggel, és azt mondta Gryllsnek, hogy tapasztalatai segítettek az Oscar-díjra jelölt Jackson Maine szerepében a Csillag születik című filmben.

Ez megkönnyítette, hogy tényleg bele tudtam menni, és hála az égnek, olyan helyen voltam az életemben, ahol mindezzel könnyedén megbirkóztam, így tényleg elengedhettem magam

– osztotta meg.

Hírességek a vadonban

Bear Grylls sorozatának lényege, hogy hírességekkel vág neki a vadonnak, ahol a kalandjaik során az életükről és a karrierjükről mesélnek neki. Bradley Cooperrel az új epizódban a Wyoming-medence kanyonjait fedezik fel. Átkelnek egy sor szakadékon, átvészelnek egy hóvihart, és az éjszakát egy sziklafal oldalán lógva töltik.

Az évadban többek között olyan sztárok csatlakoznak még Bear Gryllshez, mint Russell Brand, Benedict Cumberbatch, Cynthia Erivo, Rita Ora és Troy Kotsur.

Forrás: Access Hollywood, National Geographic

Borítókép forrása: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / FilmMagic / Getty Images