Brad Pitt és Gwyneth Paltrow 20 évvel a szakításuk után közös interjút adtak

2022. 06. 15.

Brad Pitt és Gwyneth Paltrow a kilencvenes évek egyik legikonikusabb párjának számít a mai napig. Az egykori sztárpár három évig volt együtt, majd jött az eljegyzés, végül 1997-ben a szakítás.

Brad Pitt és Gwyneth Paltrow ettől függetlenül több mint húsz évvel a szakításuk után is nagyon jó barátai egymásnak.

Brad Pitt
Forrás: Northfoto

Sokszor szerveznek közös találkozókat és még Jennifer Aniston ötvenedik születésnapjára is közösen mentek. Talán emiatt is vannak még rajongók, akik szívesen látnák együtt a két színészt, akikkel rengeteg minden történt szakításuk óta. Gwyneth hozzáment a Coldplay frontemberéhez, Chris Martinhoz, akitől két gyermeke született, majd elvált és pár éve újra rátalált a szerelem Brad Falchuk forgatókönyvíró személyében.

Brad Pitt Gwyneth után beleszeretett Jennifer Anistonba, akitől Angelina Jolie miatt vált el. Pár évig ugyan boldog családi életet éltek, hiszen három közös és három örökbefogadott gyermeket neveltek, de csúnya véget ért a történetük.

Ettől függetlenül mindketten nagy karriert futottak be és sosem tévesztették egymást szem elől. Így esett, hogy 20 évvel később a Goopnak adott interjú egyik részében Gwyneth és Brad Pitt egymást faggatva ült le. Többek között szó esett a szakításukról és Gwyneth néhai apjáról, Bruce Paltrowról, akivel annak idején nagyon jóban volt a színész.

„Miért szeretted őt, annak ellenére, hogy sajnos nem házasodtunk össze?” – kérdezte Gwyneth.

„Viccesek voltatok együtt. Imádtam azt, amit az asztalnál csináltatok. Mindig jó kedvem lett tőle, mert azelőtt sosem tapasztaltam ilyet…Ugyanazt az útmutatást éreztem, mint amit egy edzőtől vagy egy mentortól kaphattam volna.” – mondta Brad, aki hozzátette, hogy nagyon jó érzés Gwyneth barátjának lenni.

Brad Pitt és Gwyneth a Hetedik című film forgatásán ismerkedtek meg egymással 1995-ben, amely mindkettőjük számára átütő sikert jelentett.

Brad Pitt
Forrás: Northfoto

Ez is érdekelhet:

Sztárok saját italmárkával

Egy finom és kiváló minőségű alkoholos italért még a sztárok is sok mindenre hajlandóak. Aki rajong egy adott alkoholfajáért, például igazi whiskeyimádó vagy épp borszakértő, esetleg otthon főzi a kézműves sört, az jól tudja, milyen szenvedéllyel lehet kötődni az italokhoz. Nem is csoda, hogy néhány híresség saját italbranddel rukkolt elő. Ha tudni akarod, kikről van szó, akkor olvasd el a cikkünket!