Brad Pittnek új barátnője lenne? Erről az énekesnőről beszél mindenki

2022. 01. 28.

Brad Pitt már évek óta magányos farkasként tengeti a mindennapjait. Bár voltak rövidebb románcai egyik sem tudott igazán kiteljesedni.

Brad Pitt és Angelina Jolie 2019-ben váltak el hivatalosan, ám a gyerekelhelyezési perükre még mindig nem került pont.

92nd Academy Awards Press Room
Forrás: Northfoto

Több közeli ismerős szerint ez sokat kivesz a filmsztárból, aki eddig bárkivel kezdett kapcsolatot, rövid időn belül szakítania kellett volt felesége fenyegetései miatt. Most azonban úgy néz ki, hogy valakinek mégis csak sikerült annyira a bizalmába férkőzni, hogy elgondolkodjon egy hosszabb távú kapcsolatban.

Brad Pitt And Angelina Jolie Divorce
Forrás: Northfoto

Közös kép ugyan még nem készült róluk, de egy bennfentes állítja, hogy a svéd énekesnővel, Lykke Li-vel találkozgat a színész, akivel hónapok óta – pontosabban év vége óta – a legnagyobb titokban ismerkednek egymással.

Mivel folyamatosan fotósok követik Brad Pitt minden lépését, ezért a sztár Los Angelesben található rezidenciáján szoktak randizni. Erre az egyik legnagyobb bizonyíték, hogy pár perces kocsi útra van az énekesnő saját háza, ahol egyedül neveli Dion nevű kisfiát.

Lykke egyébként nagyon visszafogottan kezeli a kapcsolatát Pittel, ugyanis tisztában van Jolie fenyegető viselkedésével, akiről egyébként szintén felröppentek olyan pletykák, hogy újra rátalált a szerelem, mégpedig The Weeknd személyében.

Forrás: dailymail.com