Barion Pixel Boris Becker 23 éves lánya, Anna Ermakova káprázatos modellé érett, immár Jean Paul Gaultier-t is meghódította – Coloré

Boris Becker 23 éves lánya, Anna Ermakova káprázatos modellé érett, immár Jean Paul Gaultier-t is meghódította

2023. 07. 21.

A 23 éves lány, Anna Ermakova alap típusában nagyon hasonlít teniszcsillag édesapjára, ami különleges szépséggé teszi a kifutókon.

Anna Ermakova, Boris Becker és Angela Ermakova lánya, aki tónusait, vörös tincseit és szemeit egy az egyben apukájától örökölte, míg egyéb vonásaiban orosz édesanyja köszön vissza. Anna kétség kívül olyan szépség, aki bárhova is lépjen be, minden tekintet rá szegeződik. Nem is csoda, hogy a húszas évei elejére már meg is hódította a divatvilágot a 180 cm magas szépség.

Anna Ermakova
Forrás: Isa Foltin/Getty Images

Anna Ermakova a napokban részt vett Gaultier divatikon Fashion Freak Show premierjén a müncheni Isar Philharmonie HP8-ban, a vörös szőnyegen pedig magával a legendával, Jean Paul Gaultier-vel pózolt, illetve édesanyjával, Angelával.

Az ifjú tehetség egy káprázatos arany ruhát viselt az eseményen, amely szinte áttetsző volt, így csak speciális hímzett motívumai takarták el a modell testrészeit. A szenzációs ruhában Anna úgy festett, mint egy hollywoodi ikon, egyszerre volt elegáns, szexi és fénylő. Jean Paul eközben saját klasszikus stílusát választotta a vörös szőnyegre, egy breton csíkos felsőben, fekete nadrággal és egy túlméretezett blézerrel, így pózolt az ifjú tehetség mellett.

A JPG Fashion Freak Show leírása a következő:

Excentrikus, botrányos, provokatív, túláradó és vicces, mint mindig, Jean Paul Gaultier ezen a nyáron felrázza Londont lenyűgöző alkotásával. 50 éves popkultúra a divat legfrissebb szemével. A produkció, amely a revü és a divatbemutató robbanékony kombinációja, Jean Paul Gaultier szenzációs életét mutatja be generációja legmeghatározóbb politikai és kulturális változásainak hátterében. Az ikonikus zene – a diszkótól a funkig, a poptól a rockig, a New Wave-ig és a punkig – olyan slágereket tartalmaz, amelyek egész életében inspirálták a művészt.

Májusban Anna Ermakova emelhette a magasba a csillogó trófeát, amikor megnyerte a Dancing With The Stars németországi verzióját, a Let’s Dance-t. Tehetsége tehát nem korlátozódik a szépségre és a modellkedésre, ilyen külsővel pedig talán majd filmekben is láthatjuk.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Ursula Düren/Getty Images