Barion Pixel Ezt lehet tudni a Bad Boys 4-ről – Will Smith és Martin Lawrence ismét összeáll – Coloré

Ezt lehet tudni a Bad Boys 4-ről – Will Smith és Martin Lawrence ismét összeáll

2023. 02. 01.

Will Smith és Martin Lawrence ismét összeáll, de nemcsak ők térnek vissza a Bad Boys 4. készítésében.

A Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk franchise első része 1995-ben debütált Will Smith-szel és Martin Lawrence-szel, a duó pedig annyira jól működött, hogy a rajongók nagyon várták a folytatást. Ez el is érkezett 2003-ban, majd egy nagyobb szünet után, 2020-ban végül trilógiává érett a film.

Bad boys
Forrás: Northfoto

Akkor tartott a közönség attól, hogy vajon tudja-e hozni a trilógia akkor még utolsó része az elődök pörgős, humoros sikerét, de végül a készítők igazolva érezhették magukat. A Mindörökké Rosszfiúk 426,5 millió dollárt hozott világszinten, így a világjárvány előtti korszak egyik utolsó kasszasikere volt.

Az eredeti Bad Boys 141 millió dollárt hozott világszerte, míg a 2003-as folytatás, a második rész, 273 millió dollárt. Nem csoda hát, hogy a sztárok bejelentették: érkezik a Bad Boys 4. Nemcsak a főszereplők térnek vissza, hanem a rendezők, Adil El Arbi és Bilall Fallah is. Az első két részt még Michael Bay rendezte, a harmadik felvonást viszont már az említett páros, akiknek sikerült megújítani a történetet. A forgatókönyvet pedig Chris Bremner írja.

Bad Boys
Forrás: Northfoto

A Sony Pictures megerősítette, hogy az egyelőre cím nélküli folytatás korai előgyártásban van, de annyi bizonyos, hogy újra egyesülnek Miami-Dade nyomozói, Mike Lowrey és Marcus Burnett. A karakterek megformálói, Smith és Lawrence egy vidám Instagram videóban harangozták be a folytatást, amit úgy kommenteltek: Eljött az AZ idő!

Jó, bejelentésem van. Jobb, ha abbahagyod a görgetést. Bárcsak te lennék, és nem tudnám, mit fogok mutatni nekem.

– mondja a videóban a kocsijában utazó Will Smith, a rádióból pedig szól a Shake Ya Tailfeather, Nelly, P. Diddy és Murphy Lee dala, a 2003-as Bad Boys 2. filmzenéből. Ezután Smith Lawrence ajtajához ér, és a páros bejelenti, hogy hivatalosan is készül a negyedik film. – Itt az idő! – kiáltja Lawrence.

Bad boys for life baby.

Utána már azon viccelődnek, hogy kár volt a Mindörökké rosszfiúk címet ellőni a harmadik résznél, mert most még aktuálisabb lenne.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto