Barion Pixel Megtört a jég! Chris Rock közel 1 év után beszélt nyíltan a Will Smith-től kapott pofonról, és még Jada Pinkett Smith-t sem hagyta ki – Coloré

Megtört a jég! Chris Rock közel 1 év után beszélt nyíltan a Will Smith-től kapott pofonról, és még Jada Pinkett Smith-t sem hagyta ki

2023. 03. 05.

Egy éve már, hogy Will Smith 10 millió néző előtt kevert le egy óriási pofont Chris Rocknak, aki felesége kopaszságával sütött el a poént. És pontosan ennyi idő kellett neki ahhoz, hogy többet beszéljen az esetről, mint két szó…

Chris Rock és Will Smith konfliktusa valószínű egy életre beírta magát a történelembe. Valaki Will mellett állt, valaki pedig Chris Rockot vette védelmébe. De olyan is akadt, aki felháborodását fejette ki, hogyan történhetett ilyen egy ekkora, milliók által nézett eseményen.

Az incidens után Will bocsánatot kért, de az Oscar-gála bizottsága komoly döntést hozott, mégpedig azt, hogy a színész – aki egyébként pontosan a tavalyi díjátadón nyerte el a legjobb színésznek járó díjat – 10 évig nem vehet részt a filmes gálák legnagyobbikán.

Will Smith
Forrás: Northfoto

Ám, még ez sem érdekelte annyira az embereket, mint Chris Rock első nyilatkozata a pofon kapcsán. Bár volt egy-két elsütött poén, csak most látta elérkezettnek az időt, hogy elmondja, mit gondol Will Smith-ről és persze a feleségéről. Chris Rock a Netflix történetének első élőben streamelt műsorában viccelődött a pofonon és ezzel együtt Will Smith-en is.

Az emberek azt kérdezik: Fájt? Még mindig fáj! A Summertime cseng a fülemben. De nem vagyok áldozat, sosem fogtok sírni látni Oprah vagy Gayle műsorában. Úgy vettem az ütést, mint Pacquiao.

Itt azonban nem állt meg, mert egy újabb jól időzített odaszúrással zárta a mondandóját:

Miért nem ütöttem vissza? Mert vannak szüleim. Tudod, mit tanítottak nekem? Hogy ne verekedjek fehérek előtt.

Chris Rock
Forrás: Northfoto

A viccek záporozását Jada Pinkett Smith sem úszta meg, aki pár éve élőben beszélt saját műsorában, a Red Table-ben híres férjének arról, hogy megcsalta.

Mindannyiunkat megcsaltak már, de egyikünket se interjúvolta meg az az ember, aki megcsalt minket. Jada sokkal durvábban bántotta Willt, mint Will engem.

Végül azt is elárulta, hogy világ életében szerette Will Smith munkásságát, de most csak azért nézte meg a sztár legutóbbi filmjét, az Emancipációt, hogy lássa, hogyan verik szét.

Forrás: cnn.com
Borítókép forrása: Northfoto