Barion Pixel Will Smith ezzel a szívbemarkoló filmmel akarja visszaszerezni Hollywood kegyeit Oscar-gálás pofonja után – Coloré

Will Smith ezzel a szívbemarkoló filmmel akarja visszaszerezni Hollywood kegyeit Oscar-gálás pofonja után

2022. 11. 22.

Will Smith komoly ellenszenvet váltott ki a nézőkből és a szakmából, miután lekevert egyet a tavaszi Oscar-gálán Chris Rocknak. Sokan úgy vélték, jó időre száműzi őt a filmszakma. Mégsem így lenne?

Will Smith egy új, félmeztelen felvételt osztott meg az Instagramon pénteken, hogy a rajongóknak bepillantást engedjen a kulisszák mögé a hamarosan megjelenő Emancipation című filmjéhez.

Ez azért is nagy dolog, mert a Kaliforniába jöttemmel híressé vált sztár jókora botrányt okozott a 2022-es Oscar-díjátadón, miután egy zokon vett poén miatt felpofozta Chris Rock komikus-színészt. Bár csak feleségét, Jada Pinkett Smith-t vette védelmébe, a kocsmába illő jelenetet nem tolerálta a nagyérdemű, és utána sokan úgy nyilatkoztak, hogy Will Smith jó időre leírta magát a szakmában, és ne is álmodjon arról, hogy a közeljövőben szerepet fog kapni. Sőt, tíz évre el is tiltották az Akadémia eseményein való részvételtől.

Will Smith
Forrás: Northfoto

Most mégis eljött a pillanat, ugyanis az 54 éves sztár egy történelmi drámával lophatja vissza magát a filmes berkekbe, és a rajongók szívébe is. Az Oscar-díjas Smith alakítja a főszereplőt, egy Peter nevű rabszolgát, aki Louisiana mocsaras vidékein keresztül barangol, megpróbál újra találkozni családjával a polgárháború közepette, miközben az ültetvénytulajdonosok üldözik őt.

Will Smith
Forrás: Northfoto

Smith a Vanity Fairnek mesélt arról, hogy mennyire bele kell élnie magát a karakterbe, aki egy Whipped Peter néven ismert, a valóságban is létezett rabszolga volt. A színész az interjúban elismerte, hogy a folyamat fárasztó és lelkileg nagyon nyomasztó volt.

A karakterré válás fizikailag, érzelmileg és mentálisan, minden szempontból nagy kihívást jelentett. Nemcsak nekem, hanem mindenkinek, aki a filmen dolgozott. Terapeuták és spirituális tanítók segítettek minket a forgatáson, illetve volt egy lelkészünk is.

A közösségi médiában közzétett fotó sokkoló, ugyanis Will Smith testét a sminkes illetve maszkmesteri munkának köszönhetően nagyon élethű korbácsnyomok, sebek és sérülések borítják. A Men in Black sztárja méltatta is a posztban sminkesét, Judy Murdockot, akivel több filmen dolgoztak már együtt.

A megrázó film december 2-án debütál a mozikban, majd az Apple TV+-on december 9-től lesz látható.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto