Barion Pixel Will Smith ezzel az édes Instagram bejegyzéssel mutatta meg, milyen különleges a kapcsolata 22 éves lányával, Willow-val – Coloré

Will Smith ezzel az édes Instagram bejegyzéssel mutatta meg, milyen különleges a kapcsolata 22 éves lányával, Willow-val

2023. 02. 23.

Miközben éppen a Legenda vagyok folytatására készül, Will Smith megosztott két imádnivaló fotót és egy vicces apa/lánya mémet.

Az 54 éves Will Smith rajongva szereti három gyermekét, akik tehetségüket és kreativitásukat is örökölték tőle. Willow első sorban zenei pályára lépett, míg bátyja Jaden a divat és a filmek szerelmese. Willnek van egy idősebb fia is, Trey Smith, akit volt feleségével, Sheree Zampinóval külön válva nevelnek.

Will Smith
Forrás: Northfoto

A Függetlenség napja és más filmek főszereplője egy vicces mémet osztott meg közösségi oldalán, majd kitárulkozott, hogy mennyire különleges is kapcsolata 22 éves lányával.

Még nem született meg az a nő, aki parancsolhat nekem.

– olvasható a mém első képének feliratában, de aztán a mém második fele „4 évvel később” mutatja a kemény fickót, aki tütüben és tündérszárnyakat viselve teázik a lányával.

A lapozgatós képhez “Az a papa/lánya dolog IGAZI!” kommentet adta Will a képaláírásában, alá pedig oda is kommentelt Willow egy szívecskét. A lapozgató további fotói már a sztárt és lányát mutatják különböző emlékeket idézve. Az első fotón Willow 10 éves, haja színesre festve, apukája pedig egy puszit ad neki, de a lány ujjaival megállítja a levegőben.

A harmadik fotón pedig feltehetőleg egy sportesemény közben láthatóak, zöld környezetben, összeborulva. Will Smith baseball sapkát visel, míg lánya haja hosszú fonatokban, összekötve látható. A színész láthatóan nagyon vidám, Willownál viszont nehéz eldönteni, hogy nevet, elérzékenyült vagy szomorú.

A közel 63 millió Insta követővel rendelkező Smith posztjára több mint másfél millió lájk érkezett és számtalan komment, melyekben mindenki olvadozik a nagybetűs édesapától, de olyan is akad, aki azt kérdezi, mikor lesz a Hancock-nak folytatása.

Will Smith
Forrás: Northfoto

Will Smith karrierjére elég nagy árnyékot vetett Oscar-gálás pofozkodása Chris Rock sérelmére, de úgy tűnik, mind a szakma, mind a rajongók szeretik őt annyira, hogy gyorsan megbocsátanak. Így nemrég bejelentették, hogy jön a Bad Boys 4, és a Legenda vagyok is folytatást kap.

Forrás: people.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/will-smith-kapcsolata-lanya/