Barion Pixel Hivatalos: Jön a Legenda vagyok 2. Will Smith főszereplésével – Ezt lehet tudni – Coloré

Hivatalos: Jön a Legenda vagyok 2. Will Smith főszereplésével – Ezt lehet tudni

2023. 02. 16.

Végre megerősítették, hogy jön a Legenda vagyok második része, amelyben nemcsak Will Smith tér vissza, de a másik főszerepet Michael B. Jordan kapta meg.

Will Smith 2007-es sikerfilmjének folytatására nagyon sok rajongó vágyott már, így végre-valahára zöld lámpát kapott a második rész, amiről a készülő produkció producere, Akiva Goldsman nyilatkozott bővebben. A posztapoliptikus alkotás óriási bevételt hozott 16 évvel ezelőtt, ám a második rész története sokkal hűebb lesz Richard Matheson 1954-es regényének szövegéhez.

Jön a Legenda vagyok 2. Will Smith-szel
Forrás: Northfoto

Azt még nem tudni, hogy Michael B. Jordan milyen szerepet fog játszani a második részben, mivel Goldsman titokban tartja a történet ezen a részét. Azt viszont kifejtette, hogy a Legenda vagyok második része és a The Last Of Us között lesz némi kapcsolat – persze nem szó szerint.

Megszállottja vagyok a The Last Of Us-nak, ahol a világot csak az apokalipszis után látjuk, méghozzá 20-30 év kihagyás után. Látjuk, ahogy az élővilág visszaveszi a uralmat, és azt hiszem van valami gyönyörű abban a kérdésben, hogy mi történik, ha az ember mint elsődleges földlakó visszaszorul. Ez különösen látványos lesz New Yorkban.

Azt is hozzátette, hogy a szerző, Matheson azt próbálta bemutatni, hogy az „ember bolygón töltött ideje”, mint „domináns faj” lejár.

Will Smith
Forrás: Northfoto

Nemcsak az eredeti regényhez térnek vissza a készítők, hanem az alternatív befejezéshez is, ami teljesen szembe megy a moziban látott változat végével. Ez pedig arra is választ ad, hogyan kaphat majd benne helyet Will Smith karaktere.

Aki emlékszik, az jól tudja, hogy a 2007-es első rész végén Nevill feláldozza magát az emberiség és a másik két túlélő miatt. Ám, a 2008-ban kiadott DVD-kiadásban egy alternatív befejezés is szerepel, amelynek végén a tudós és a zombik békében válnak el, majd csatlakozva a két túlélőhöz elmegy a táborba. Tehát a második rész ezen a szálon fog elindulni.

A Legenda vagyok második része lesz Will Smith első hollywoodi filmje a nagy nyilvánosságot kapott pofozkodós incidens óta, ami miatt 10 évre ki is tiltották az Oscar-gáláról.

Forrás: hollywoodreporter.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/legenda-vagyok-2-will-smith/