Barion Pixel Mi jöhet még? Károly király rákbetegsége és Katalin rejtélyes műtétje után anyagi vita is felütötte a fejét a királyi családban! – Coloré

Mi jöhet még? Károly király rákbetegsége és Katalin rejtélyes műtétje után anyagi vita is felütötte a fejét a királyi családban!

2024. 03. 01.

A brit királyi család élete sokakat érdekel és még inkább nagy figyelmet kap, ha újabb információk kerülnek ki. Robert Jobson előrukkolt ismét.

Our King: The Man and the Monarch Revealed címmel jelent meg Robert Jobson könyve. A királyi család életébe láthat bele sokkal mélyebben az olvasó, többek között a brit királyi család anyagi vitáiról is lerántja a leplet.

Feszültségek a királyi családban

A könyvben olvasható, hiteles forrásokból származó információk rávilágítanak arra, hogy mennyire szabályozott, de cseppet sem tökéletes az élet a palota falain belül, hiszen érző, gondolkodó emberek ők is, de kötelezettségeket kell teljesíteniük.

Királyi család
Kép forrása: Chris Jackson / Staff / Getty Images

Most azonban arra is fény derült, hogy a néhai II. Erzsébet királynő és Kamilla kapcsolata sem volt fenékig tejfel, sőt Meghan Markle családba kerülésének pénzügyi vonzata is súrlódást váltott ki Harry herceg és Károly király között. Tovább mélyült apa és fia között a szakadék, amikor Károly király arról tájékoztatta fiát, hogy nem engedheti meg magának, hogy Meghant és a királyi család más tagjait is eltartsa. Harry „leminősítése” is feszültséget váltott ki, ezért Harry jogi csatába bonyolódott, ugyanis arra törekszik, hogy ha az Egyesült Királyságba látogat, akkor megfelelő biztonsági intézkedések keretében történjen mindez.

A rákbeteg Károly király maga értesítette fiát betegségéről és már másnap találkoztak is, ami egymáshoz való közeledés és békülés jele is lehet. Vajon egy következő könyvből megtudhatjuk majd?

Nyitókép forrása: Stephen Pond / Stringer / Getty Images