Barion Pixel A nagybeteg Károly király meglepő módon becézte Meghan Markle-t – Sokat elárul arról, hogy mit gondol róla – Coloré

A nagybeteg Károly király meglepő módon becézte Meghan Markle-t – Sokat elárul arról, hogy mit gondol róla

2024. 02. 27.

Fény derült arra, hogy Károly király hogyan becézte Meghan Markle-t, amikor a színésznő még szorosabb kapcsolatban volt a királyi családdal.

Károly király és kisebbik fia, Harry kapcsolata megromlott, aminek a hírek szerint köze van Meghan Markle-hez is. Nem volt azonban a kapcsolatuk mindig rossz, sőt! A családi idill sokáig megvolt, még akkor is, amikor Harry és Meghan összeházasodtak, és első gyermekük megszületett.

Ebben az időszakban Károly különös becenévvel illette a menyét. Mint kiderült, Wolframnak nevezte el a hercegnét.

Árulkodó becézés – Miért hívja így Károly király Meghant?

A Wolfram egy, a periódusos rendszerben is megtalálható kémiai elem. Az egyik tulajdonsága, hogy rendkívül erős, tűzálló fém, éppen ezért az acélban is használják a szilárdság növelésére. E név a fizikaórákról is ismerős lehet, ugyanis megegyezik azzal, amit a lámpaizzókban is használnak.

Könnyen lehet tehát, hogy Károly igencsak keménynek és határozottnak látta menyét, és emiatt illette ezzel a becenévvel. Mint ahogyan az idő igazolta, igaza volt, ugyanis Meghan, akárcsak a Wolfram, nehezen törik meg, és rendkívül erős.

Nem tudni, hogy a nagybeteg király még mindig így nevezi-e a fia feleségét, annál is inkább, mert nem ismert, hogy beszélőviszonyban vannak-e.

Harry próbálta felvenni a kapcsolatot az édesapjával, éppen ezért miután kiderült a daganatos betegség jelenléte, a herceg az Egyesült Királyságba sietett, és találkozott is Károllyal. Azt nem tudni, hogy mi történt a találkozón, ám azt igen, hogy Károly nem érezte jól magát, ezért nem tartott sokáig.

Károly király nagyon ráérzett Meghan személyiségére, talán nem is tudta akkor még, hogy mennyire! / Kép forrása: WPA Pool / Getty Images
Károly király nagyon ráérzett Meghan személyiségére, talán nem is tudta akkor még, hogy mennyire! / Kép forrása: WPA Pool / Getty Images

Harry a tervei szerint állítólag legközelebb a családját is magával viszi Angliába, ám egy forrás szerint Meghan nincs elragadtatva a hírtől.

Meghan és apósa kapcsolata nem volt mindig ilyen távolságtartó, ugyanis a hercegné Károlyt kérte meg annak idején, hogy vezesse őt az oltárhoz.

Forrás: Mirror.

Nyitókép forrása: Getty Images