Barion Pixel Kamilla Erzsébet királynő nyakékében pompázott Franciaországban – Coloré

Kamilla Erzsébet királynő nyakékében pompázott Franciaországban

2023. 09. 22.

Kamilla és férje Franciaországba látogattak, ahol a királyné több ruhában is pompázott, ám most egy ékszer vonzotta a tekinteteket!

Károly király és felesége, Kamilla a nyári pihenésük után Franciaországba látogattak, ahol örömmel fogadták őket. A párnak számos progamot szerveztek, s ezekhez megfelelő ruhaköltemények is dukáltak! A szerdai látogatáson Károly és Kamilla pompázatos vacsorán vettek részt a Versailles-i palotában, s a királyné csodás ruhában jelent meg az eseményen.

Kamilla, és Erzsébet egykori nyaklánca

A csodás Dior ruhához a királyné nem akármilyen nyakláncot választott. A sötétkékben pompázó ruhadarabot kiválóan kiegészítette Erzsébet királynő egykori nyaklánca. A zafírból és gyémántból kirakott nyakéket egy hozzá passzoló karkötővel egészítette ki, és megfelelő fülbevalókat is választott hozzá. Mint kiderült, az ékszeregyüttest 1947-ben ajándékozta Erzsébetnek az édesapja, György király esküvői ajándékul. A karkötő vélhetően nem volt része az ajándéknak; ezeket Erzsébet az 1960-as években készíttette.

Kamilla a fülbevalókat azonban nem viselte, ugyanis nincs kilyukasztva a füle, ezért egy klipszet választott kísérőül. Az egykori királynő örökségén túl az újdonsült királyné saját stílusát is hozzátette a megjelenéséhez: egy másik arannyal együtt viselte Erzsébet karkötőjét.

Kamilla királyné Erzsébet régi nyakékét vitte a franciaországi útra / Kép forrása: Max Mumby-Indigo / Getty Images
Kamilla királyné Erzsébet régi nyakékét vitte a franciaországi útra / Kép forrása: Max Mumby-Indigo / Getty Images

Károly király klasszikus fekete szmokingban feszített, felesége pedig a párnapos látogatás során volt rózsaszínben is, de kalapot és egy barna kézitáskát is bekészített az útra, amit egykor Meghan Markle is használt. Érkezéskor a királynén egy gyöngy nyaklánc volt, amilyet Erzsébet is előszeretettel viselt, ám ez a darab nem egykori anyósáé volt.

Forrás: Page Six.

Nyitókép forrása: Getty Images