Barion Pixel Videón a rákbeteg Károly király – megrendítő látvány a 75 éves uralkodó, aki esernyőjére és feleségére támaszkodva ment templomba – Coloré

Videón a rákbeteg Károly király – megrendítő látvány a 75 éves uralkodó, aki esernyőjére és feleségére támaszkodva ment templomba

2024. 02. 12.

III. Károly király először tűnt fel a nyilvánosság előtt mióta rákot diagnosztizáltak nála. Az uralkodó Kamilla királynő oldalán, egy esernyőre támaszkodva ment templomba a kelet-angliai Sandringham birtokán és közben intett a bámészkodóknak.

Image

A videó ezen a linken elérhető.

A király a videó tanúsága szerint nincs túl jó állapotban, hiszen a rövid séta során végig feleségére és esernyőjére támaszkodott, miközben próbált kedvesen mosolyogni a fotósokra, de úgy tűnt nem volt őszinte a mosolya.

III. Károly király
III. Károly király

Károly tovább folytatja a munkát

Az orvosok egyébként azt tanácsolták Károlynak, hogy vonuljon vissza a nyilvánosság előtti feladatoktól, de a palota hangsúlyozta, hogy az uralkodó tovább folytatja az állami feladatokat és a papírmunkát. A király várhatóan továbbra is megkapja a napi piros dobozait a kormányzati papírokkal és a szokásos miniszterelnöki audienciákat is tovább folytatja. Kiderült az is, hogy a király örököse, Vilmos herceg és Kamilla királynő várhatóan több nyilvános elfoglaltságot vállalnak az uralkodó helyett.