Barion Pixel Az állatvédők haragjával indította az évet Sebestyén Balázs – Ezért ugrottak neki – Coloré

Az állatvédők haragjával indította az évet Sebestyén Balázs – Ezért ugrottak neki

2024. 01. 02.

Sokakhoz hasonlóan Sebestyén Balázs is élvezte a szilveszter éjszakát, ám ez nem mindenkinek tetszett!

Sebestyén Balázsra zúdult az állatvédők haragja, ugyanis a műsorvezető tűzijátékkal szórakoztatta családját. A fényjátékra a saját kertjükben került sor, s ezt a műsorvezető videón is megmutatta követőinek:

Sebestyén Balázs és az állatvédők

A hozzászólok közül sokan méltatták a látványt, ám sok olyan is akadt, aki az állatok nevében is kikérte magának a produkciót – szúrta ki a Bors. Bár december végén megengedett, hogy tűzijátékkal köszöntsük az új évet, az állatvédők nem győzik felhívni a figyelmet arra, hogy mekkora kárt okoz az állatoknak a színes, égi játék. A videón látható, hogy nem mindennap próbálkozik ilyesmivel a műsorvezető, s volt, aki ezt is kritizálta, ám az ellenzők többsége a kutyák védelmében ragadott billentyűzetet. Megkérdőjelezték azt, hogy Balázs szereti-e az állatokat, s egyesek felháborítónak tartották, hogy – nézetük szerint – a műsorvezető tűzijátékra biztatja a követőit. A hozzászólók olykor nem fogták vissza magukat, és rosszat kívántak Balázsnak a videó tartalma miatt.

Sebestyén Balázs nem először verte ki a biztosítékot - tavaly egy kisfiúval viselkedtek modortalanul egy tévéműsorban / Kép forrása: RTL Sajtóklub
Sebestyén Balázs nem először verte ki a biztosítékot – tavaly egy kisfiúval viselkedtek modortalanul egy tévéműsorban / Kép forrása: RTL Sajtóklub

A műsorvezető hashtagben bocsánatot kért a szomszédaitól, amiért a tűzijáték zajával zavarták őket, ám ez láthatóan a kommentelőknek korántsem volt elég.

Nyitókép forrása: RTL Sajtóklub.