Barion Pixel Adam Sandler lánya máris apja nyomdokaiban – Ebben a filmben fog debütálni – Coloré

Adam Sandler lánya máris apja nyomdokaiban – Ebben a filmben fog debütálni

2023. 06. 10.

Adam Sandler által készített, You Are You Are Invited to My Bat Mitzvah című filmben lányai, Sadie és Sunny Sandler játsszák a főszerepet.

Az 56 éves Adam Sandlertől nem áll távol, hogy családtagjait vagy barátait szerepeltesse az általa jegyzett filmekben. Felesége, Jackie Sandler is feltűnt már több apró szerepben filmjeiben, jó barátja, Roy Schneider pedig szinte állandó szereplője a komédiáknak.

Adam Sandler és lányai
Forrás: Netflix

Az 50 első randi sztárjának új Netflixre készülő filmjének középpontjában egy élethosszig tartó barátságot követhetünk nyomon. Stacy (Sunny Sandler) és Lydia (Samantha Lorraine) 12 éves gyerekek, akik elhatározták, hogy a legjobb bar-micvót tartják meg, amit el lehet képzelni, hogy felnőtt életük igazi durranással induljon. Ám az iskola népszerű fiúja, Andy Goldfarb (Dylan Hoffman) érzelmileg közéjük kerül, és kérdésessé válik, vajon túlélheti-e barátságuk és gondosan összeállított partiterveik a héber iskolai drámát? Adam Sandler rajongói láthatják majd a komikust is a filmben, amint valódi lányainak apját alakítja a filmben, és valószínűleg rengeteg humoros – de mégis bölcs – apai tanácsot ad majd, miközben a tinédzserkori káosz és dráma zajlik körülöttük.

A film rendezője, Sammi Cohen szerint egy egyedülállóan zsidó tradíció áll ugyan a történet középpontjában, valójában egy nagyon is univerzálisan értelmezhető film a barátságról és a nagykorúságról.

Ez nem csak egy film a zsidóságról. Ez egy film az emberi létről. Egy kedves történet, amely nem riad vissza a felnőtté válás nehéz részeinek bemutatásától. Megmutatjuk azt, amit mindannyian megtapasztalunk. Nem csak egyszer az életben, hanem újra és újra. Mindannyiunknak különböző tapasztalatai vannak a kultúránk, a vallásunk és az identitásunk alapján, de amikor az ember eljut az alapvető értékekhez, láthatjuk, hogy mennyi közös van bennünk.

Adam Sandler és lányai
Forrás: Netflix

A rendező Sandler lányainak debütálásáról is nyilatkozott.

Sunny és Sadie Sandler olyan hitelességet hoznak ebbe a filmbe, ami egy hatalmas plusz. Úgy tűnik, a lányok örökölték apjuk kreatív képességeit. Mind Sunny, mind Sadie olyan tehetségesek, és mindkettőjüknek olyan sajátos ereje és hangvétele van. Ezek a karakterek rájuk lettek írva, és jó volt nézni, ahogy a vásznon megcsinálják a saját vígjátékukat.

A You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah augusztus 25-én jelenik meg a Netflixen.

Forrás: Popsugar
Borítókép forrása: Christopher Polk/Getty Images