Barion Pixel Az 56 éves Adam Sandler komoly műtétből lábadozik – Coloré

Az 56 éves Adam Sandler komoly műtétből lábadozik

2022. 12. 07.

A mozgásszervi beavatkozásra szeptemberben került sor és a népszerű színész, Adam Sandler egy interjúban árulta el, hogy nagyon öregnek érzi magát tőle.

Adam Sandler a jelek szerint szépen felépült a szeptember eleji csípőműtétjéből, de utólag bevallotta, hogy a rehabilitáció alatt kifejezetten öregembernek érezte magát. A 2022-es Gotham Awards-on adott interjújában az 56 éves humorista azzal viccelődött, hogy „csak hangosan kimondva fájdalmas”, majd arról beszélt, miért volt szükség a beavatkozásra.

Adam Sandler
Forrás: Northfoto

Szerintem ez a kosárlabda miatt alakulhatott így, kopás lépett fel. Először nem gondoltam komolynak, de amikor már nem tudtam a cipőmet se megkötni, mégis az lett. A feleségem és a gyerekek kötötték meg a cipőm, komolyan. Le a kalappal előttük, mert én viszont vinnyogtam, nagyon rosszul tűrtem a fájdalmat. Aztán ettem kicsit és megnyugodtam.

– viccelődött az 50 első randi sztárja.

Adam Sandler jelenleg egy 22 városból álló stand-up turnéján van, keresztül az Egyesült Államokon. Műsorait jellemzően a Chris Farley Song feldolgozásával zárja, amely keserédes tisztelgés a néhai komikus előtt, aki 1997 decemberében kábítószer-túladagolásban halt meg.

Adam Sandler
Forrás: Northfoto

Talán százszor énekeltem már el, de mindig megráz. Azt hiszem, ez azért van, mert videót is mutatunk Chrisről, és látom az arcát, és emlékszem az apjára, hogy barátok vagyunk, vele és a testvéreivel, az anyjával és mindenkivel, és még mindig nagyon hiányzik nekünk. Valahányszor megemlítem a nevét, a közönség megőrül.

– mesélte a turnéról és a megemlékezésről Sandler.

A színész stand-up turnéja október 20-án kezdődött Connecticutban, majd jött San Diego, Sacramento, San Francisco és Las Vegas és december 11-én zárul, az arizonai Phoenixben.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto