Barion Pixel Ezért nem vezetett Adam Driver a Ferrari című új filmje forgatásán – Coloré

Ezért nem vezetett Adam Driver a Ferrari című új filmje forgatásán

2023. 09. 01.

A Velencei Filmfesztiválon bemutatták a Ferrari című filmet, melyben Adam Driver játssza a főszerepet. Mint kiderült azonban, a forgatások során nem vezethette a járművet – elmondta, hogy miért.

Adam Drivert a Csajok című sorozatban ismerték meg a nézők, majd 2015-ben a Star Wars univerzumának rajongói is megismerkedhettek művészetével, amikor is Kylo Rent formálta meg. Ezzel a színész visszafordíthatatlanul felkerült Hollywood térképére, és számos díjra jelölték szerepei miatt.

Az utóbbi időszakban a Ferrari című filmet forgatta, amiben nehezen felismerhető, hiszen a koránál jóval idősebb férfit formál meg, mégpedig Enzo Ferrarit!

Adam Driver, a nem Ferrari-driver

Mint kiderült, bár a filmben számtalan jelenetben láthatjuk vezetni a színészt, a valóságban nem vezethette a Ferrarit, aminek elsősorban biztosításai okai voltak. Mint Adam Driver viccesen elmondta, a forgatás során a szendvicsekhez hozzányúlhatott, ám egy ilyen autót nem mertek rábízni.

A filmben feltűnik Patrick Dempsey is, aki a való életben is motorsportoló, így a film munkálatai alatt vezethette a járműveket. Ezt Driver egyáltalán nem bánta, hiszen belátta, hogy nem kockáztatták, hogy ezeket a régi kincseket esetlegesen tönkretegye.

Adam Driver a legújabb filmjében Enzo Ferrarit alakítja / Kép forrása: Stefania D' Alessandro / Getty Images
Adam Driver a legújabb filmjében Enzo Ferrarit alakítja / Kép forrása: Stefania D’ Alessandro / Getty Images

A filmet a napokban mutatták be a Velencei Filmfesztiválon, és a főszereplőt akkora tapssal fogadták, hogy alig tudta visszatartani a könnyeit. Mint mondta, büszke arra, hogy olyan filmben vett részt, ami független, hiszen ezáltal tudta támogatni a kisebb forgalmazókat is.

Az 1957-ben játszódó történet Enzo Ferrari életének egyik legnehezebb időszakát jeleníti meg, amikor is a cége csődközeli állapotban van. Ez megviseli a házasságát, s közben Enzo győzni akar mindenáron, ezért nekivágnak a Mille Migliának, az Olaszországon keresztülvezető ezermérföldes versenynek.

A film várhatóan idén karácsonykor kerül a mozikba, de előzetest már most láthatunk hozzá!

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/adam-driver-ferrari/