Barion Pixel Ez aztán a húsvéti meglepetés! A Star Wars készítők 3 új filmet is bejelentettek, amelyben Daisy Ridley visszatér – Coloré

Ez aztán a húsvéti meglepetés! A Star Wars készítők 3 új filmet is bejelentettek, amelyben Daisy Ridley visszatér

2023. 04. 10.

A Lucasfilm bejelentette, hogy a Star Wars saga három vadonatúj filmmel folytatódik.

Daisy Ridley először a 2015-ös Star Wars: Az ébredő Erő-ben tűnt fel, ezt követően 2017-ben az Utolsó Jedikben is szerepelt, majd a 2019-es Skywalker kora című filmben intett búcsút karakterének. Az elkövetkezendő három kiruccanás a Star Wars idővonalának különböző szakaszaiban zajlik majd, és a 33 éves színésznő visszatér a Jedi hős, Rey szerepében.

A 2023-as londoni Star Wars Celebration pénteki bejelentésekor kiderült, hogy Rey történetét a Marvel igazgatója, Sharmeen Obaid-Chinoy fogja irányítani. A másik két projektet a legújabb Indiana Jones-részből ismert James Mangold és a The Mandalorian rendezője, Dave Filoni rendezi majd. Az első film 15 év elteltével játszódik, és a hős, aki most már mester, egy új Jedi rendet épít fel.

Star Wars
Forrás: Northfoto

A második, azaz Mangold filmje állítólag a Jedik hajnalába nyúlik vissza, míg Filoni filmje pedig a The Mandalorian és az Ahsoka című sorozatokat követi időben és cselekményben.

A szívem hevesen dobog, nagyon izgatott vagyok, hogy folytathatom ezt az utat.

– nyilatkozta Daisy Ridley az eseményen.

Az év elején Daisy válaszolt arra, hogy hajlandó lenne-e megismételni szerepét az epikus űropera franchise-ban, amikor Emilia Clarke-hoz csatlakozva a Sundance Filmfesztiválon nekik szegezték a kérdést, hogy ismét a kedvelt karakterek bőrébe bújnának-e.

Star Wars
Forrás: Northfoto

A 36 éves Emilia Clarke, aki Qi’rát játszotta, nem finomkodott, amikor gyorsan nemmel válaszolt, de Ridley sejtelmesen bevallotta, hogy mindenképpen fontolóra venné a visszatérést. És lám, el is jött az ideje! Már csak az a nagy kérdés a rajongók részéről, hogy esetleg John Boyega is visszatér-e Finn szerepében, mert tehetsége nem lett eléggé kiaknázva az előző trilógiában.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: Northfoto