Barion Pixel Aaron Taylor-Johnson számára is eljött az idő egy Marvel szupergonosz szerepre, ő lesz Kraven, a vadász – Coloré

Aaron Taylor-Johnson számára is eljött az idő egy Marvel szupergonosz szerepre, ő lesz Kraven, a vadász

2023. 06. 22.

A szupergonoszok nem születnek, hanem azzá teszik őket. Most megismerhetjük a Marvel gazember csapatának egyik karizmatikus tagját, akit nem más, mint Aaron Taylor-Johnson alakít majd.

Kraven the Hunter címmel 2023 októberében mutatkozik be Aaron Taylor-Johnson, mint a Marvel univerzum legújabb ikonikus figurája. Ez a film a Sony Pókember-univerzumának (SSU) negyedik filmje. A forgatókönyvet Art Marcum, Matt Holloway és Richard Wenk írták. A szuperhősfilmet, melyet Izlandon és Londonban forgattak, J. C. Chandor rendezi.

Aaron Taylor-Johnson
Forrás: Rosdiana Ciaravolo/Getty Images

A történet szerint Kraven a Sinister Six tagja, és esküdt ellensége Pókembernek, mivel bármennyire is igyekszik, nem tudja elpusztítani a piros ruhást szuperhőst. Kraven márpedig mindenkit megöl, akit akar, mert ő egy ízig-vérig vadász. Kraven gyűlöli az összes “állatot”, az eredeti képregényben a Fekete Párduccal is megküzdött. A rendező szerint sajnos Pókember maga nem fog feltűnni a filmben, annál is inkább, mert ez a Sony forgalmazta film lesz.

Kegyetlenségét apjától örökölte, ám Kravennak egy vadászat folytán szuperképességei is lesznek, mikor egy oroszlán vére keveredik a sajátjával. A film a gonosztevő eredettörténete, amely bemutatja, hogyan vált belőle kegyetlen és tökéletes gyilkos. Már az első trailer is gyomorforgató, Aaron Taylor-Johnson karaktere leharapja egy másik férfi orrát.

A kedvelt akciószínész mellett Ariana DeBose, Fred Hechinger, Alessandro Nivola, Christopher Abbott és Russell Crowe (Kraven apjaként) lesznek a főszereplők. Ariana például a Marvel univerzum Calypso-ját fogja alakítani, aki a képregényekben kapcsolatban áll Kravennel.

Kraven The Hunter
Forrás: IMDB

Ez az első bemutatkozása mindkét karakternek. Az előzetes végén rápillantást nyerhetünk Alessandro Nivola gonosztevő figurájára, Rhino-ra is. A mozis bemutató után nem sokkal a Netflixen is látható lesz a Kraven film.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: Axelle/Getty Images