Barion Pixel A Gyilkos járat 32 éves gengsztere, Aaron Taylor-Johnson nagy esélyes lett a következő James Bond szerepére – Coloré

A Gyilkos járat 32 éves gengsztere, Aaron Taylor-Johnson nagy esélyes lett a következő James Bond szerepére

2022. 11. 29.

A huncutul sármos színész, Aaron Taylor-Johnson állítólag már volt is meghallgatáson és az eddigi casting vezetők nagyon meg voltak vele elégedve.

Állítólag Aaron Taylor-Johnson lehet a legjobb választás Daniel Craig helyére a következő James Bondként, miután nemrég részt vett egy titkos próbafelvételen. A 32 éves színész a pletykák szerint lenyűgözte Barbara Broccoli producert a Pinewood Studiosban tartott meghallgatáson, ahol a franchise számos filmjét forgatták.

Aaron Taylor-Johnson
Forrás: Northfoto

Egy forrás azt mondta a The Sunnak:

Aaron elment egy képernyőtesztre, hogy ő lehessen a következő Bond szeptemberben, és a producerek és Barbara szerették őt. Most ő az egyik befutó.

Aaron Taylor-Johnson, aki A szürke ötven árnyalatának rendezője, az 55 éves Sam Taylor-Johnson férje, az utóbbi években szerepelt a Kick-Ass filmekben, a Bosszúállók: Ultron korában, a Godzillában és a Gyilkos járatban is. A vagány tehetség a 2001-es Armadillo című sorozatban tűnt fel, mielőtt a The Bill és a Casualty című produkciókban szerepelt volna, majd a nagy áttörést a 2009-es John Lennon – A fiatal években érte el.

Jó ideje találgatják, ki lehetne az új 007-es, már az is felmerült, hogy nő lesz – de erre elég csekély az esély. Felmerült többek között Henry Cavill, Idris Elba, és a Bridgerton család szívtiprójának, Regé-Jean Page neve is. A „Bond-listán” ott van még Tom Hardy és James Norton is.

James Bond
Forrás: Northfoto

Az biztos, hogy amióta Daniel Craig elhagyta a Bond univerzumot, gőzerővel keresik a helyére a megfelelő embert. Nem lesz könnyű megtalálni a legjobbat, pedig azért is fontos lenne, mert az a hír járja, hogy egy új kém-franchise van készülőben – ez a Red Shirt, amelyben Channing Tatum lesz a főszereplő, a rendező pedig a legendás David Leitch. Érdekes lenne, ha végül Aaron Taylor-Johnson lenne az új Bond, mivel Tatummal jó barátok, sőt, közös projektjük, a The Fall Guy pedig már készülőben van.

Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: Northfoto