A Jóbarátok első teljes előzetesétől dobtunk egy hátast

2021. 05. 20.

Pontosan egy hét múlva, május 27-én érkezik a Jóbarátok különkiadása.

Tegnap este pedig végre megérkezett az első hivatalos előzetes a pár másodperces kedvcsináló után.

Courteney Cox , Matthew Perry , Lisa Kudrow , Jennifer Aniston , Matt Leblanc , Paul Rudd And David Schwimmer In Friends Tv (1994).
Forrás: Northfoto.com

Amerikában május 27-én debütál a várva várt rész, amelyben a hat barát újra összeáll, hogy mosolyt csaljanak a sorozat rajongóinak arcára. Ezt pedig azzal tették még izgalmasabbá a készítők, hogy egy tucatnyi A-listás sztár is szerepet kapott az epizódban, sőt még a legemlékezetesebb mellékszereplők is felbukkannak majd egy-egy jelenet erejéig. Köztük a Richardot alakító Tom Selleck és a Janicet megformáló Maggie Wheeler is.

A régi részekkel ellentétben egy meglepő csavart is tettek a különkiadásba, ugyanis a jelenetek felvétele során a színészek improvizáltak. Nem csoda, hogy a főszereplők mindegyike úgy nyilatkozott a forgatásokról, hogy erre életük végéig emlékezni fognak.

Az előzetesből egyébként sok mindent ki lehetett bogarászni. Többek között azt, hogy humorból és nosztalgiából sem lesz hiány, illetve meglepő fordulatokat is láthatunk majd. Az elmúlt majdnem 20 évben az egykori kollégák egy része családot alapított, megházasodott, elvált, de az egymás iránt érzett szeretetük és karaktereik népszerűsége egy kicsit sem kopott.

Sajnos üröm az örömben, hogy nálunk május 27-e helyett csak később kerül fel az HBO GO kínálatába, de bízzunk benne, hogy mindössze 1-2 hét csúszásról lesz szó.

Forrás: variety.com