Leforgatták a Jóbarátok különkiadását – Íme a bizonyíték

2021. 04. 12.

Még tavaly februárban robbant a hír, hogy 17 év után újra összeáll a Jóbarátok egykori stábja, méghozzá egy különkiadás erejéig…

A több generáció által is imádott széria első részét 1994-ben mutatták be, amely olyan elképesztő siker lett, hogy még most is a legnézettebb sorozatok egyike.

jobaratok kulonkiadas
Forrás: northfoto.com

A 10 évadot megélt Jóbarátok utolsó részét több, mint 52 millió amerikai nézte 2004-ben, így nem csoda, hogy a nagy visszatérés híre igazi hisztériát váltott ki a rajongókból. A járvány sajnos – ahogy sok produkciónak – a különkiadás forgatásainak is keresztbe tett, emiatt nemcsak a kitűzött premierdátumot, de a jelentek felvételét is el kellett csúsztatniuk. Most azonban a Jóbarátok hivatalos Instagram oldala végre megerősítette, hogy sikerült leforgatniuk a nem mindennapi részt, amelyben nem előre megírt szövegeket, hanem nagyrészt improvizálást fogunk hallani és látni az egykori szereplőktől.

Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry és Matt LeBlanc egyébként fejenként 3 millió dollárt kapott a nagy visszatérésért. Sőt, mi több executive producerként is részt vettek a projekt gyártásában.

A különkiadást élőközönség előtt vették fel, így néhány szerencsés ember már most tudja, hogy mi lett a sorsa a hat barátnak.

Forrás: variety.com