Barion Pixel Kiderült, hol játszódik majd A Fehér Lótusz 3. évada – Coloré

Kiderült, hol játszódik majd A Fehér Lótusz 3. évada

2023. 03. 29.

Az HBO egyelőre nem kíván nyilatkozni, a források azonban már szivárogtattak néhány információt A Fehér Lótusz folytatásával kapcsolatban.

Mike White szatirikus szériája, A Fehér Lótusz első két évadát a Four Seasons hawaii, illetve olaszországi üdülőhelyein forgatták, festői környezetben. A parádés szereposztásban átívelő karakterként ott volt Jennifer Coolidge “Tanya McQuoid”-ja, de a többi név is igen vonzó: Aubrey Plaza, Theo James, Sydney Sweeney, Alexandra Daddario, Lukas Gage, Murray Bartlett vagy épp a Merész csajokból ismert Meghann Fahy.

A Fehér Lótusz
Forrás: HBO Max

Az iparági források szerint lehetséges, hogy a 3. évad a luxusszálloda-óriás négy thaiföldi ingatlanának egyikében játszódik majd. Bangkokban, Chiang Maiban, Koh Samuiban és az Arany Háromszögben találhatóak ezek. Thaiföld Four Seasons üdülőhelyei a városban, vidéken, dzsungelben és tengerparton is megtalálhatók, így Mike White rengeteg játék lehetőséget biztosíthat, ha úgy döntenek, hogy tényleg Thaiföldön ad majd otthont a szegény gazdagok újabb bicskanyitogató kalandjainak.

Az első évad a pénzt emelte ki, aztán a második évad a szex körül forgott. Szerintem a harmadik évad egy szatirikus és vicces pillantás lenne a halálra, a keleti vallásra és spiritualitásra. Úgy érzem, érdemes még egy kört megtenni A Fehér Lótusznál.

– mondta White a 2. évad fináléja után a berendelt következő etapról.

A 3. évad gyártása még nem kezdődött el, mivel a források szerint az író-rendező Thaiföldön tölti az időt a helyszínek feltérképezésével. A szereposztás részleteit sem hozták még nyilvánosságra, de mivel a 2. évadban is elsősorban új karakterek jöttek, ez minden bizonnyal így lesz a következőnél. Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy Jennifer Coolidge nem lesz ott, hogy tovább élvezzük bájos szenvedését, habár egy ütős csavarral biztos vissza tudnák hozni.

michael imperioli adam dimarco f murray abraham 1 1660836359
Forrás: HBO Max

A Fehér Lótusz minden módon rendkívül sikeres, nemcsak a rajongók imádják, de az első évad kapott 11 Emmy-t is, a második évaddal Jennifer Coolidge pedig Golden Globe-ot nyert.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: HBO Max
0 /eletmod/sztarok/a-feher-lotusz-3-evada-helyszin/