A Dawson és a haverok sztárja óriási örömhírt osztott meg a rajongókkal

A legnagyobb titokban hatodszor is apa lett, James Van Der Beek, akit a legtöbben a Dawson és a haverok című nagy sikerű sorozatból ismernek.

A hírt közösségi oldalán osztotta meg, amelyen a 44 éves színész megmutatta családjuk legfiatalabb tagját, aki a csodaszép Jeremiah nevet kapta szüleitől. A sztár és a felesége nagyon boldogok, hiszen hatodik gyermekük születése előtt két vetélésen estek túl.

' Labor Day' Premier Tiff 2013
Forrás: Northfoto

A Dawson és a haverok sztárja és Kimberly azonban nem adták fel, és találtak egy orvost Texasban, aki megállapította, hogy egy méhnyak rendellenesség okozta a két baba elvesztését. Ezt egy kisebb műtéttel végül megoldották, így pár hónap múlva a színész feleségének sikerült újra teherbe esnie.

„Minden gyerek hozza a saját energiáját, a saját megnyilvánulásait, a saját leckéit. Azok, akiket elvesztettünk, megajándékoztak minket a kirakós darabjaival… ezáltal sokkal hálásabbak lehetünk a folyamatos fejlődésért, amelyet ezzel az édes, bölcs gyermekkel élvezhetünk.”

Jamesnek és Kimberlynek Jeremiah mellett még öt gyermeke van: a 11 éves Olivia, a 9 éves Joshua, a 7 éves Annabel, az 5 esztendős Emilia és a 3 éves Gwendolyn. A család Texasba költözött a járvány idején, és legkisebb gyermekük is a saját tanyájukon született meg.

Forrás: dailymail.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Borítsuk tavaszba otthonunkat virághagymákkal!