A Dawson és a haverok sztárja horrorban tér vissza – íme az előzetes!

2021. 05. 18.

Joshua Jackson tőle szokatlan módon a horror műfajában tér vissza.

Lélegzet-visszafojtva várja a világ Joshua Jackson debütálását a Dr. Death című horrorszériájában, amely egy igaz történetet dolgoz fel.

Dr Death Horror
Forrás: youtube.com

Az egykor szép jövő előtt álló Dr. Christopher Duntsch idegsebész mai napig érthetetlen és szörnyű tettei állnak majd a cselekmény középpontjában. A dallasi doktorhoz rutinszerű gerincműtétek miatt mentek a betegek, akik végül megnyomorodva vagy halottként kerültek ki a kezei közül. Az áldozatok számának növekedése azonban több embernek is feltűnt. Többek között Robert Henderson idegsebésznek, akit Alec Baldwin alakít majd, valamint Randall Kirby érsebésznek, akit Christian Slater formál meg. A hátborzongató produkció nemcsak a férfi tetteit mutatja be, hanem rávilágít az orvosi rendszer olyan hibáira is, amelyek miatt megtörténhettek ezek a tragédiák.

A széria hivatalos premierdátumát még nem osztották meg, azt viszont már tudni, hogy a Peacock nevű streaming szolgáltatón lehet majd megnézni, amely az eddigi kritikák alapján nemcsak jó, hanem egyenes csillagos 5-ös lett a színészi játéknak és a rendezésnek köszönhetően.

Érdekesség, hogy a sorozat főszerepére eredetileg Jamie Dornant választották ki, ám a színész más szerződései, illetve a forgatás csúszása miatt kénytelen volt visszamondani a munkát.

Forrás: hollywoodreporter.com