Barion Pixel Vajon melyik csillagjegynek megy legnehezebben a korán kelés? – Coloré

Vajon melyik csillagjegynek megy legnehezebben a korán kelés?

2021. 10. 29.

Bár a hétköznapokon ezt szinte lehetetlen megúszni, a csillagjegyek még ébredési szokásaikban is különböznek.

Amíg egyesek könnyedén kipattannak az ágyból reggelente, és lendületesen, energikusan indítják a napot, addig bizonyos csillagjegyeket minduntalanul visszahúz az ágy, és borzasztó erőfeszítésükbe kerül kimászni belőle. Az alábbi állatövi jegyek legszívesebben örökre elásnák az ébresztőórát.

Rák

Romantikus természeténél fogva a Rák imádja a puha párnák és takarók melegét. Akkor is szeret bekuckózni az ágyba, ha valójában nem is álmos, mivel számára ez biztonságot és semmihez sem fogható komfortérzetet jelent. Bár szíve szerint sokáig aludna reggelente, a családja és egyéb teendői miatt ilyesmire ritkán van lehetősége. Ám ha mégis megadatik neki, teljesen visszavonul a külvilágtól: besötétíti az ablakokat és a telefonját is kikapcsolja.

Mérleg

A Mérleg sem tartozik a reggeli pacsirták közé: olyannyira nem, hogy ha a tervezettnél korábban kell kelnie, utána az egész napot zsörtölődéssel tölti. Amikor csak teheti, kikapcsolja telefonja ébresztőfunkcióját, és az igazak álmát alussza, ameddig csak tudja – már csak azért is, mert kipihenten sokkal jobban néz ki, egy Mérleg számára pedig kiemelkedően fontos, hogy szeresse azt, amit a tükörben lát.

Almos No
Fotó: Shutterstock/Puzzlepix

Nyilas

A Nyilas imádná, ha az egész napot ágyban tölthetné – akár alvással, akár szórakozással. Ez nem újdonság, a csillagjegy szülöttei ugyanis jellemzően a délutáni-esti időszakban aktívabbak, főleg akkor, ha előtte alaposan kipihenhették magukat. Kötelességtudó természete miatt ugyan felkel korán, ha arról van szó, de ettől még visszavágyik pihe-puha ágyikójába.

Halak

A Halak csillagjegyben születettek gyakran hadilábon állnak az időmenedzsmenttel. Hiába szövöget terveket arról, hogy mi mindent véghez visznek a nap folyamán, ezt csak ritkán képes megvalósítani. Emiatt este általában későn kerül ágyba, már csak azért is, mert egy fárasztó nap után elengedhetetlen számára a lazítás – még akkor is, ha erre csak éjszakába nyúlóan adódik lehetősége. Ezzel pedig meg is alapozza a másnapi fáradtságot, és ezzel együtt tervei borulását.

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix